شناسهٔ خبر: 75893382 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

توقیف ۹۶ دستگاه خودروی متخلف و حادثه ساز در سیرجان

برنا - گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی سیرجان از توقیف ۹۶ دستگاه خودروی متخلف در اجرای طرح انتظام بخشی در این شهرستان خبر داد. برنا - گروه استان‌ها: فرمانده انتظامی سیرجان از توقیف ۹۶ دستگاه خودروی متخلف در اجرای طرح انتظام بخشی در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سرهنگ"جواد خواجه پور" گفت: طرح برخورد با خودرو‌های متخلف در راستای  انتظام بخشی و پیشگیری از حوادث خودرو‌هایی که برای خودنمایی با حرکات مخاطر آمیز و صدای ناهنجار برای شهروندان ایجاد مزاحمت می‌کردند اجرا شد.

وی افزود: در این رابطه طی ۷ روز گذشته در زمینه برخورد با خودرو‌های شوتی و متخلف در  محور‌های مواصلاتی و مناطق شهری، ۹۶ دستگاه خودرو در نقاط پر ترافیک و اطراف مراکز تفریحی از جمله پیست پیاده روی و بلوار شهید چمران و قائم توقیف شد.

سرهنگ"خواجه پور"خاطرنشان کرد: این طرح‌ها به طور مستمر و با بهره گیری از دوربین‌های ثابت و سیار کنترل تخلف و گشت‌های محسوس و نامحسوس ادامه خواهد داشت و خودرو‌های متخلف توقیف و رانندگان آنان بنا به نوع تخلف و مقصر بودن در تصادفات به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

انتهای پیام