شناسهٔ خبر: 75892758 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آمادگی کامل شهرستان ری برای مانور جامع مدیریت بحران استان تهران

مدیرکل مرکز مدیریت بحران استانداری تهران، از آمادگی کامل شهرستان ری برای اجرای مانور جامع مدیریت بحران خبر داد و آن را فرصتی برای ارتقای هماهنگی دستگاه‌ها و توان عملیاتی پایتخت دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حامد یزدی‌مهر، مدیرکل مرکز مدیریت بحران استانداری تهران صبح امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان ری با اشاره به ظرفیت‌های این منطقه، اظهار کرد: شهرستان ری با توجه به ویژگی‌های جغرافیایی، استقرار اماکن حساس و وجود گسل فعال جنوب تهران، به‌عنوان پایلوت مانور جامع مدیریت بحران در استان انتخاب شده است.

وی هدف اصلی این مانورها را ارتقای توانمندی‌ها و آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای کاهش آسیب‌های انسانی و مالی در هنگام وقوع حوادث طبیعی عنوان کرد و افزود: این تمرین‌ها به ما کمک می‌کند در صحنه حادثه، میزان هماهنگی، استفاده از منابع و توان عملیاتی خود را بسنجیم و نقاط ضعف و قوت عملکردمان را شناسایی کنیم.

مدیرکل بحران استانداری تهران با اشاره به سوابق تاریخی زمین‌لرزه در جنوب تهران گفت: آخرین زلزله مهیب این منطقه تقریباً 190 سال پیش رخ داده است و با توجه به ریسک بالقوه، آمادگی کامل و تمرین عملیاتی برای مواجهه با حوادث ضروری است. شهرستان ری با ویژگی‌های خود می‌تواند مدل عملیاتی و آموزشی برای سایر شهرستان‌ها باشد.

یزدی‌مهر همچنین از برنامه‌ریزی برای شبیه‌سازی حوادث مختلف، از جمله زلزله و زمین‌لغزش در شهرک‌های حساس خبر داد و تصریح کرد: این تمرین شامل شبیه‌سازی تبعات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی حوادث است و با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، مدارس و سایر مراکز، آمادگی جامعه و نهادها افزایش می‌یابد.

وی در پایان بر اهمیت آموزش‌های پیشگیرانه به دانش‌آموزان و جامعه تأکید کرد و افزود: این مانورها علاوه بر ارتقای توان عملیاتی، فرصت مناسبی برای نمایش توان ملی و الگویی برای سایر استان‌ها است و با حضور مسئولان استانی و کشوری تلاش می‌کنیم استانداردهای آمادگی بحران در پایتخت به بالاترین سطح برسد.

انتهای پیام/