شناسهٔ خبر: 75889020 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

همزمان با سی‌وسومین دوره هفته کتاب؛

برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی شد

سیستان و بلوچستان- معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران در نشستی تخصصی در زاهدان از برنامه‌ریزی این نهاد برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در استان سیستان و بلوچستان همچنین جشنواره فرهنگی بین‌المللی چابهار خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زاهدان به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، مهدی محسنی در این نشست که با حضور جمعی از اهالی قلم استان برگزار شد، جزئیات برنامه‌های خانه کتاب برای ترویج کتابخوانی و تقویت اقتصاد نشر در سطح ملی و استانی را تشریح کرد.

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به آغاز مجدد برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب پس از ۸ سال، آن را از برنامه‌های محوری این نهاد برشمرد و افزود: توسعه ابزارهای نرم‌افزاری برای معرفی کتاب به جهانیان، تقویت حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و نقش‌آفرینی کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه‌ها از دیگر اقدامات در دست اجراست.

محسنی با اشاره به روند رو به رشد اهدای کتاب به کتابخانه‌ها گفت: در یک سال گذشته، اهدای کتاب با قیمت پشت جلد حدود ۱۲ میلیارد تومان به ۱۴ استان و ۱۷ مرکز کتابخانه‌ای انجام شده که رقمی حدود هشت برابر مدت مشابه سال قبل است.

وی تاکید کرد: این روند با تمرکز بر مناطق کمتربرخوردار و محروم ادامه خواهد یافت.

محسنی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی به استان سفر کرده است، از برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های بزرگ فرهنگی در سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار داشت: در حال پیگیری و رایزنی برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب سیستان و بلوچستان و همچنین جشنواره فرهنگی بین‌المللی چابهار با همکاری منطقه آزاد و اداره کل بنادر هستیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه کتاب آماده بسیج امکانات برای این هدف هستند.

وی با تقدیر از فعالان حوزه کتاب و روستاهای دوستدار کتاب در استان، افزود: ایده‌هایی مانند توسعه گذرهای کتاب، بازارچه‌های کتاب، توسعه کتابخانه‌ها از طریق اهدای کتاب، برگزاری کمپین‌ها و کارگاه‌های کتابخوانی برای این استان پهناور در دستور کار قرار دارد. هدف ما توسعه عدالت فرهنگی و تمرکززدایی در عرضه کالای فرهنگی در سراسر کشور است.

برچسب‌ها: