شناسهٔ خبر: 75888878 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس فدراسیون ترای اتلون: زیرساخت‌های دزفول برای برگزاری اردوی تیم ملی فراهم است

دزفول-ایرنا- رئیس فدراسیون ترای اتلون جمهوری اسلامی ایران پس از بازدید از ظرفیت‌های شهرستان دزفول گفت: زیرساخت‌های این شهرستان برای برگزاری اردوهای تیم ملی و مسابقات ترای اتلون فراهم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، کاظم حججی سه‌شنبه در نشست هیات ترای اتلون دزفول در محل این هیات در ورزشگاه شهید مجدیان افزود: مسابقاتی در گذشته در دزفول برگزار شده و زیرساخت‌های برگزاری اردوی تیم ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا به علت دمای مطلوب دزفول در این فصل فراهم است.
وی ادامه داد: امکانات عالی است و وضعیت نسبت به قبل بهتر شده، عوامل و مسوولان شهرداری نیز به کمک هیات آمدند که قابل قدردانی است.

رئیس فدراسیون ورزش‌های سه گانه: زیرساخت‌های دزفول برای برگزاری اردوی تیم ملی فراهم است
حججی اظهارکرد: برای سال‌های آینده نیز در دزفول برنامه‌هایی خواهیم داشت تا هم دزفول معرفی شود و هم از امکاناتی که فراهم شده برای توسعه ورزش‌های سه گانه در کشور استفاده شود.

وی افزود: دزفول از بعضی استان‌ها نیز در این ورزش‌ها فعال‌تر است و برنامه‌های خوبی برای آینده دارد، میتوان از طریق فدراسیون رشد جهش واری در این استان ایجاد کنیم.

رئیس فدراسیون ترای اتلون جمهوری اسلامی گفت: ترای اتلو از رشته‌های شنا، دوچرخه سواری و دومیدانی تشکیل شده که همه مردم باید این ورزش‌ها را بلد باشند زیرا در مواقع ضروری جان افراد را نجات خواهد داد.

وی افزود: دزفول با وجود پیشکسوتان زیادی که در این رشته‌ها دارد حرف‌ها برای گفتن دارد، امکانات شهری باید برای رشد این رشته به کار گرفته شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز در این نشست گفت: ورزش‌های سه گانه می‌تواند جایگاه خود را در شهرستان پیدا کند، اگر در این خصوص به مردم اطلاع‌رسانی شود استقبال خوبی خواهد شد، شهرداری و شورا نیز همیشه برای رشد ورزش‌های عمومی آماده همکاری هستند.

محمدحسن پرآور افزود: دزفول در ورزش‌های سه گانه راکد بود که با روی کار آمدن قنبرزاده و استفاده از ظرفیت ایشان، حمایت استان و فدراسیون و جاذبه‌های شهرستان، مردم نیز از این ورزش مفرح استقبال خواهند کرد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و مذهبی دزفول ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های شهرستان توجه ویژه‌تری به این شهرستان شود زیرا هرچه در این خصوص هزینه شود سودآور است.

رییس شورای اسلامی شهر دزفول از حمایت و تلاش مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان نسبت به این شهرستان قدردانی کرد و خواستار حمایت بیشتر از ورزشهای سه گانه شد.
محمد نوری‌ معاون فرهنگی شهرداری دزفول نیز گفت: برنامه‌های ورزشی شهرستان به صورت محله محور و با همکاری اداره ورزش و جوانان استان برگزار می‌شود.
رئیس هیات ترای اتلون استان خوزستان نیز در جریان بازدید از زیرساخت‌های دزفول گفت: فردا مجمع عمومی سالانه هیات ترای اتلون برگزار می‌شود که سه نفر از دزفول در این مجمع حضور دارند.
محمدعلی سیاحی افزود: نخستین دوره مسابقات آکواتلون(سه گانه استقامتی) خردادماه سال گذشته در پامنار دزفول برگزار شد ضمن اینکه ۲ دوره مسابقات در بخش بانوان و آقایان نیز در دزفول برگزار شده که انتظار می‌رود برنامه‌های بیشتری به میزبانی دزفول برگزار شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۶ هیات ترای اتلون در خوزستان فعال است که از همه نظر هیات دزفول در صدر این هیات‌ها قرار دارد.

رئیس هیات ترای اتلون خوزستان بیان کرد: دزفول یک کلان شهر شناخته شده در کشور است و با برگزاری یک رویداد ملی می‌توان یک شهرستان توریستی را بار دیگر به کشور معرفی کرد؛ امیدواریم با حمایت مسوولان بتوانیم امتیازات خوبی کسب کنیم.

سیاحی تاکید کرد: انتظار می‌رود فدراسیون نگاه ویژه‌ای به خوزستان داشته باشد.

رئیس فدراسیون ورزش‌های سه گانه: زیرساخت‌های دزفول برای برگزاری اردوی تیم ملی فراهم است

امیر قنبرزاده رییس هیات ترای اتلون دزفول نیز گفت: با وجود زیرساخت‌ها و فضای مناسب، دزفول آمادگی برگزاری اردوها، دوره‌های مربی‌گری و داوری را دارد.

رئیس فدراسیون ورزش‌های سه گانه: زیرساخت‌های دزفول برای برگزاری اردوی تیم ملی فراهم است

به گزارش ایرنا، در پایان نشست از تلاشگران ورزش‌های سه گانه و رئیس هیات ترای اتلون دزفول توسط فدراسیون قدردانی به عمل آمد.