شناسهٔ خبر: 75888381 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دستگیری 8 نفر در بلژیک به اتهام برنامه ریزی برای حمله به دادستان ارشد

پلیس بلژیک هشت نفر را که قصد داشتند به یک دادستان کل برجسته حمله کنند، بازداشت کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، پلیس بلژیک چندین نفر در این کشور که قصد حمله به یک دادستان کل برجسته را داشته و گمان می‌رود با جرایم سازمان‌یافته مواد مخدر مرتبط بودند دستگیر کرد.

دفتر دادستانی فدرال بلژیک اعلام کرد که آنها مظنون به دست داشتن در قاچاق سازمان‌یافته مواد مخدر هستند. قرار است از مظنونان بازجویی شود و متعاقباً به قاضی تحقیق تحویل داده شوند و وی تصمیم خواهد گرفت آیا آنها را در بازداشت نگه دارد یا خیر.

در ارتباط با این تحقیقات، پلیس 18 ملک را در بروکسل و شهر مجاور آن لوون بازرسی کرد. پلیس جنایی بلژیک در ماه ژوئیه دفتر دادستانی عمومی را در مورد طرح‌های حمله احتمالی علیه جولین موینیل، دادستان ارشد مطلع کرد.

طبق گزارش رسانه‌های بلژیکی، سطح تهدید علیه موینیل متعاقباً به بالاترین سطح افزایش یافت.

با وجود تحقیقات جاری، آن فرانسن، دادستان فدرال بلژیک، گفت که این پرونده بار دیگر نیاز به حفاظت بهتر از مقاماتی را که با جرایم سازمان‌یافته مبارزه می‌کنند و متعاقباً هدف قرار می‌گیرند، نشان می‌دهد. او از ابتکاری برای بررسی تغییرات قانونی بالقوه خبر داد.

بلژیک دروازه اصلی قاچاق بین‌المللی کوکائین به اروپا است. بندر آنتورپ، مانند دیگر بنادر بزرگ اروپایی، مرکز اصلی مجرمان مرتبط با این گونه جرائم است.

در پایان ماه اکتبر، یک قاضی از آنتورپ هشدار داد که این کشور در حال تبدیل شدن به یک دولت مواد مخدر است که با فساد، خشونت و اقتصاد غیرقانونی مشخص می‌شود. وی از ساختارهای گسترده مافیایی و قدرت موازی که پلیس و قوه قضائیه را به چالش می‌کشد، صحبت کرد.

انتهای پیام/