شناسهٔ خبر: 75887805 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

مدیرعامل بورس انرژی:

شرکتی بنزین ویژه خود را با قیمت ۶۰ هزار تومان به عرضه رسانده؛ بعد از دریافت بنزین توسط توزیع کنندگان به جایگاه‌ها عرضه می‌شود

محمد نظیفی، مدیرعامل بورس انرژی در یک گفتگویی بیان کرد: شرکتی بنزین ویژه خودش را به عرضه رسانده، مراحل مرتبطش را در بازار طی کرده، از نظر توثیق ضمانت‌نامه‌ها و اخذ کد‌ها و سایر تشریفات بازار انجام شده. وی افزود: با قیمت حدود بالاتر از ۶۰ هزار تومان این بنزین اطلاعیه عرضه خورده. انشالله بعداز دریافت بنزین توسط توزیع کنندگان به جایگاه‌ها عرضه می‌شود.

صاحب‌خبر -

مدیرعامل بورس انرژی ایران در خصوص قیمت بنزین سوپر می گوید که شرکتی بنزین ویژه خود را با قیمت ۶۰ هزار تومان به عرضه رسانده؛ بعد از دریافت بنزین توسط توزیع کنندگان به جایگاه عرضه می‌شود.
 
محمد نظیفی، مدیرعامل بورس انرژی در یک گفتگویی بیان کرد: شرکتی بنزین ویژه خودش را به عرضه رسانده، مراحل مرتبطش را در بازار طی کرده، از نظر توثیق ضمانت‌نامه‌ها و اخذ کدها و سایر تشریفات بازار انجام شده.
 
وی افزود: با قیمت حدود بالاتر از ۶۰ هزار تومان این بنزین اطلاعیه عرضه خورده. انشالله بعداز دریافت بنزین توسط توزیع کنندگان به جایگاه ها عرضه می‌شود.