سعید اسماعیلی پس از کسب مدال طلای کشتی فرنگی در وزن ۶۷ کیلو گرم بازیهای کشورهای اسلامی در ریاض، بیان کرد: بعد از قهرمانی جهانی بلافاصله وارد اردو شدیم تا برای بازیهای کشورهای اسلامی آماده شویم. سطح بازیهای کشورهای اسلامی، همسطح قهرمانی جهان بود و نفرات اول تا پنجم قهرمانی جهان در این بازیها شرکت کردهاند.
وی افزود: کشتی دوم من با قهرمان جهان بود. همچنین با حریفم فینال قهرمانی جهان را هم تکرار کردیم که خوشبختانه دوباره توانستم او را شکست دهم. البته بدنم در قهرمانی جهان بهتر بود و هنوز کمی خستگی قهرمانی جهان را همراه داشتم.
قهرمان کشتی جهان در واکنش به این سئوال که مدالش را به چه کسانی تقدیم میکند، عنوان کرد: مدالم را به مردم ایران و همه کسانی که قلبشان برای کشتی میتپد، تقدیم میکنم.
اسماعیلی در پایان در خصوص رقابتهای المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس بیان کرد: تقریبا دو سال و ۸ ماه تا بازیهای المپیک باقی مانده و تلاش میکنم مدال طلای المپیک پاریس را در المپیک لسآنجلس تکرار کنم.