شناسهٔ خبر: 75887390 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

انتخابات در جمهوری اسلامی ایران الگوی نوینی از مردم‌سالاری را به جهان معرفی کرده است

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی ایران الگوی نوینی از مردم‌سالاری را به جهان معرفی کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد،کمال اکبریان در جلسه شورای اداری شهرستان شهرکرد با تأکید بر اهمیت انتخابات پیش‌رو اظهار داشت: انتخابات در جمهوری اسلامی ایران الگوی نوینی از مردم‌سالاری را به جهان معرفی کرده و مشارکت مردم در شرایط کنونی،  اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با اشاره به اینکه هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نخستین انتخابات پس از جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر است، اظهار کرد: حضور مردم در این دوره از انتخابات، با وجود فشارهای اقتصادی، نشانه‌ای از پایبندی و همراهی جامعه با نظام است.

اکبریان با بیان اینکه تمام مقدمات برگزاری انتخابات در استان فراهم شده، افزود: این دوره از انتخابات شوراها به‌طور کامل الکترونیکی برگزار می‌شود و برخلاف دوره‌های گذشته، به‌صورت مستقل و بدون هم‌زمانی با هیچ انتخاباتی انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری چهارمحال و بختیاری، در تشریح برنامه زمان‌بندی ثبت‌نام‌ها اعلام کرد: ثبت‌نام داوطلبان شوراهای شهر از 21 تا 27 دی‌ماه و ثبت‌نام شوراهای روستا از 24 تا 30 بهمن‌ماه به شکل الکترونیکی انجام می‌شود.

وی با دعوت از افراد توانمند و اثرگذار برای حضور در عرصه انتخابات گفت: افزایش رقابت، حضور چهره‌های شناخته‌شده و ترغیب افراد شایسته، نقشی تعیین‌کننده در افزایش مشارکت مردمی دارد. او کاهش مشارکت در برخی دوره‌ها را نیازمند آسیب‌شناسی دانست و افزود: باید زمینه‌ای ایجاد شود تا طیف بیشتری از مردم وارد عرصه انتخابات شوند.

اکبریان ضمن اشاره به مشارکت حدود 50 درصدی دوره‌های گذشته تصریح کرد: رفتار مناسب مدیران، اخلاق‌مداری و پاسخ‌گویی به مردم می‌تواند پشتوانه‌ای مهم برای نظام باشد. 

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به تکالیف قانونی دستگاه‌ها بر اساس ماده 90 قانون انتخابات خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند در صورت نیاز، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی لازم را در اختیار ستادهای انتخاباتی قرار دهند.

وی همچنین با اشاره به سابقه مطلوب شهرستان شهرکرد در برگزاری انتخابات گفت: این شهرستان همواره نمونه‌ای از سلامت و حسن اجرای انتخابات بوده و انتظار می‌رود این روند با مشارکت گسترده مردم تداوم یابد.

اکبریان در پایان با اشاره به دومین کنگره شهدای استان اظهار داشت: نخستین دوره این کنگره با شکوه برگزار شد و انتظار می‌رود دوره دوم نیز با همان کیفیت و برنامه‌ریزی دقیق دنبال شود.

انتهای پیام/7540