شناسهٔ خبر: 75887377 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازی‌های کشورهای اسلامی؛

یک امتیاز بی‌رحم کار دست رضایی داد؛ مدال اپه بانوان پرید

تهران- ایرنا- ملی‌پوش شمشیربازی اپه بانوان ایران با اختلاف یک امتیاز شکست خورد تا از رسیدن به مدال بازی‌های کشورهای اسلامی بازماند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سه‌شنبه شب ایرنا، در ادامه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و در مرحله یک‌چهارم نهایی شمشیربازی، نماینده بانوان ایران در اسلحه اپه تنها با اختلاف یک امتیاز شکست را پذیرا شد تا از دور مسابقات کنار برود.

ریحانه رضایی در این بازی برابر اگمبردی‌یوا شمشیرباز ازبکستان با نتیجه ۱۵ بر ۱۴ مغلوب شد و به مرحله نیمه‌نهایی نرسید. رضایی در مرحله یک شانزدهم نهایی استراحت داشت، او در مرحله یک هشتم نهایی برابر زینب الحسانی از امارات با نتیجه ۱۵ بر ۱۰ پیروز شد و امید کسب مدال کاروان کشورمان به شمار می‌رفت.

او در مرحله گروهی با ارائه بازی‌های قابل قبول ۴ پیروزی مقابل شمشیربازان ازبکستان، امارات، اردن و بحرین را به ثبت رساند و تنها برابر نماینده جمهوری آذربایجان شکست خورده بود.