شناسهٔ خبر: 75885322 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

خطیب‌زاده: برای هرگونه ماجراجویی احتمالی آماده‌ایم

خطیب زاده گفت: ما برای هرگونه ماجراجویی احتمالی از سوی واشنگتن یا تل‌آویو آماده‌ایم.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، خطیب زاده در خصوص احتمال جنگ دیگر بین ایران و اسرائیل گفت: ما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آن انجام می‌دهیم، همچنین در تلاشیم محاسبه استراتژیک تل‌آویو و واشنگتن را تغییر دهیم؛ ایران هدف آسانی نیست، همان‌طور که در ۱۲ روز دفاع ملی و میهنی خود در برابر مهاجمان نشان داد. روز سوم، رئیس‌جمهور ترامپ توییت کرد «تسلیم بی‌قیدوشرط»، و ۹ روز بعد درخواست آتش‌بس بی‌قیدوشرط داد، این ۹ روز دفاع ملی خیلی چیزها را نشان داد، ما برای هرگونه ماجراجویی احتمالی از سوی واشنگتن یا تل‌آویو آماده‌ایم.

نبرد بازسازی از لحظه آتش‌بس آغاز شد، طرف مقابل در حال آماده‌سازی برای جنگ دیگر است، بنابراین هر وسیله دفاعی مشروع باید توسط ایران تقویت شود، هیچ کشوری بر سر امنیت ملی خود مصالحه نمی‌کند و ایران هم استثنا نیست.

آن‌ها مدعی بودند ایران نمی‌تواند پاسخ دهد، حقیقت را سانسور کردند و گفتند نرخ نفوذ موشک‌های ما ۱۰% بوده است، اما بعداً گزارش شد که ۴۰ ـ ۳۰% است، اما واقعیت بسیار بالاتر از این است، در واقع با موشک‌های پیشرفته خود، می‌توانستیم به لایه‌های مختلف دفاعی نفوذ کنیم و هر زمان و هر جا را که می‌خواستیم هدف قرار دهیم.

منبع: ایسنا