شناسهٔ خبر: 75885181 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

حریق خودرو پرشیا پارک شده در میدان آزادی/ این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشت

برنا - گروه اجتماعی؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از حریق یک دستگاه خودرو پرشیا خبر داد و اعلام کرد: خودرو پرشیا که به گفته مالک خاموش بوده دچار آتش‌سوزی شده بود؛ در این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم. برنا - گروه اجتماعی؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از حریق یک دستگاه خودرو پرشیا خبر داد و اعلام کرد: خودرو پرشیا که به گفته مالک خاموش بوده دچار آتش‌سوزی شده بود؛ در این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم.

صاحب‌خبر -

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران، در پی بروز حریق در یک دستگاه خودرو پرشیا به خبرنگار برنا گفت: ساعت ۱۴:۴۵ ظهر آتش‌سوزی یک دستگاه خودرو در میدان آزادی ابتدای خیابان جناح به سمت شمال اعلام شد.

وی افزود: ایستگاه شماره ۳۴ به محل حادثه اعزام شد؛ در این حادثه یک دستگاه خودرو پرشیا که در کنار خیابان متوقف بود و به گفته مالک خاموش بوده، دچار آتش‌سوزی و کاملا شعله‌ور شده بود.

وی ادامه داد: مالک در محل حضور داشت و اظهار کرد که از داشبورد خودرو دودی متصاعد می‌شد و با باز کردن در ماشین شعله‌ور شد که احتمالا به خاطر رسیدن اکسیژن شعله‌وری رخ داده است.

ملکی تصریح کرد: زمانی که آتشنشانان به محل رسیدند قسمت داخلی خودرو کامل شعله‌ور بود و خوشبختانه کسی داخل ماشین نبود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم خاطرنشان کرد: آتشنشانان آتش را خاموش کردند. پیش از رسیدن آتش‌نشانان عابران سعی کرده بودند آتش را خاموش کنند ولی موفق نبودند. آتش‌نشانان پس از اتمام عملیات خودرو را به مالک تحویل دادند و مراجعت کردند.

وی افزود: عملیات ساعت ۱۵:۱۰ به پایان رسید و علت حادثه توسط کارشناسان بررسی خواهد شد.

حریق خودرو پرشیا پارک شده در کنار خیابان/ این حادثه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشت

انتهای پیام/