شناسهٔ خبر: 75884849 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نقد دستیار رئیس‌جمهور به مجوزهای بی‌ضابطه؛ ضرورت خروج از اقتصاد دولتی

سمنان- دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور با نقد عملکرد مجوزهای بی‌ضابطه و وام‌های زودبازده در اقتصاد کشور، راه حل اصلی را در سه محور خلاقیت، کارآفرینی و اتکا به بخش خصوصی دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه خط تولیدی موتور کم مصرف کولر آبی در شهرک صنعتی سمنان با بیان اینکه راه گذر توسعه در عقلانیت و کار سخت است، ابراز داشت: پروژه‌های غیر عقلانی و پرهزینه دیگر جواب گو نیست.

وی با بیان اینکه نوآوری در صنایع باید تداوم پیدا کند، افزود: برای حل مشکلات کشور باید به سمت خلاقیت و اصلاح الگو مصرف خیز برداشت.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه صدور مجوزهای بی ضابطه و وام‌های زود بازده برای رشد اقتصادی را ایده اشتباه خواند و ابراز داشت: این اقدامات نتوانست گره‌ای از مشکلات تولید گشوده کند.

ربیعی با بیان اینکه ادامه الگوهای گذشته و پول پاشی برای ادامه چرخه اقتصادی کشور امکان پذیر نیست، تصریح کرد: نیاز امروز خلاقیت، کار آفرینی و اتکا به بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه برای حل چالش‌ها و گذر از بحران اقتصادی به همدلی و وفاق نیاز است، افزود: نوآوری در صنایع و حرکت در مسیر تولید و اشتغال لازمه طی راه وطن دوستی است.