شناسهٔ خبر: 75884237 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حکم قاضی منصوب ترامپ درباره رئیس  پیشین اف‌بی‌آی بازبینی می‌شود

تهران-ایرنا- یک قاضی آمریکایی، حکم دادستان منصوب رئیس‌جمهوری این کشور درباره رئیس پیشین اداره تحقیقات فدرال(اف‌بی‌آی) را عادلانه ندانست و خواستار بازبینی آن شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از رویترز، یک قاضی آمریکایی اعلام کرد شواهدی از تخلف در روندی وجود دارد که منجر به طرح اتهامات کیفری علیه «جیمز کومی» مدیر پیشین اداره تحقیقات فدرال(اف‌بی‌آی) شده و دستور داد اسناد هیأت منصفه در اختیار وکلای وی قرار گیرد.

«ویلیام فیتزپاتریک» قاضی فدرال در دادگاه الکساندریای ایالت ویرجینیا، اعلام کرد «لینزی هالیگان» دادستان منصوب رئیس‌جمهوری آمریکا ممکن است در ارائه ادله و نحوه هدایت هیأت منصفه، مرتکب خطاهای حقوقی مهمی شده باشد؛ خطاهایی که می‌تواند بر روند تشکیل پرونده تأثیر گذاشته باشد.

وی در حکم خود نوشت: شواهد نشان‌دهنده اشتباهات عمیق در روند تحقیق است؛ اشتباهاتی که ممکن است سلامت روند رای‌دهی هیأت منصفه را به خطر انداخته باشد.

کومی که از منتقدان برجسته دونالد ترامپ است، شهریورماه به اتهام «اظهارات خلاف واقع» و «مانع‌تراشی در تحقیقات کنگره» تحت پیگرد قرار گرفت.

هالیگان که پیش از انتصاب به‌عنوان دادستان، سابقه کار دادستانی نداشته و به طور عمده در حوزه ملک و دعاوی مدنی فعالیت داشته، از سوی ترامپ به این سمت منصوب شده است.

دادستان‌ها نیز در اقدامی سریع خواستار توقف اجرای حکم شده و مدعی شدند قاضی ممکن است برخی واقعیات را نادرست تفسیر کرده باشد.

ساعاتی بعد، «مایکل ناخمانوف» قاضی دادگاه بدوی، اجرای حکم را به‌طور موقت متوقف کرده و اعلام کرد این تصمیم مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.

در هفته‌های اخیر، وزارت دادگستری دولت ترامپ، مدیر سابق اف بی آی، «لیتیشیا جیمز» دادستان کل نیویورک و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی ترامپ در دولت نخست او را متهم کرده است. این اتهامات انتقاداتی را برانگیخته است مبنی بر آنکه رئیس‌جمهوری در حال هدف قرار دادن مخالفان خود است.