شناسهٔ خبر: 75884038 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مدیرعامل باشگاه سایپا: با رویکردی متفاوت وارد لیگ برتر والیبال شدیم/ امیدوارم انگیزه بالای بازیکنان به موفقیت منجر شود

مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: برای فصل جدید با رویکردی متفاوت وارد لیگ شدیم و هدف اصلی ما جوانگرایی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، نشست خبری مدیرعامل باشگاه سایپا امروز برگزار شد. 

رضا زارعی در ابتدای این نشست گفت: تا سال ۹۹ تیم والیبال سایپا همواره جزو سه تیم برتر لیگ بود و پیشینه‌ای قابل احترام داشت، اما در چند سال اخیر از جایگاه اصلی خود فاصله گرفت. سال گذشته با وجود هزینه‌های سنگین، تیم در رتبه دهم قرار گرفت؛ جایگاهی که شایسته نام سایپا نبود.  برای فصل جدید با رویکردی متفاوت وارد لیگ شدیم و هدف اصلی ما جوانگرایی است.

وی درباره انتخاب کادر فنی گفت: رضا صفایی که از مربیان جوان والیبال ایران است، امسال برای نخستین‌بار در نقش سرمربی هدایت تیم را برعهده می‌گیرد و انگیزه بالایی دارد. تیم نیز با هزینه‌ای نسبتاً پایین بسته شده و امید می‌رود نیروی جوانی و انگیزه بالای بازیکنان به موفقیت منجر شود.

مدیرعامل باشگاه سایپا با اشاره به اولین دیدار این تیم در لیگ برتر گفت: فردا مقابل پیکان قرار می‌گیریم. تیمی صنعتی و قدرتمند که با بودجه‌ای به‌مراتب بیشتر از ما وارد لیگ شده است. پیکان برای ما قابل احترام است و امیدوارم آغاز مسابقات با موفقیت، رفاقت و فضای ورزشی سالم همراه باشد.

زارعی همچنین از ورود یک اسپانسر جدید خارج از مجموعه خودروسازی سایپا خبر داد و افزود: امیدواریم با حمایت قهوه پانتیل و سایر حامیان، فضای آرام و ارزشمندی برای رقابت در لیگ برتر ایجاد کنیم. سایپا در رشته‌ها و رده‌های سنی مختلف تیم‌داری می‌کند و شرکت‌های وابسته به گروه سایپا نیز براساس حوزه فعالیت خود مسئولیت اسپانسری را برعهده می‌گیرند.

او با قدردانی از مجموعه «دهکده سبز راوک» به‌خاطر ورود به عرصه ورزش، گفت: امیدوارم این اقدام ادامه پیدا کند و سایر مجموعه‌ها نیز از سایپا که در زمینه بازیکن‌سازی سابقه‌ای کم‌نظیر دارد حمایت کنند. دو باشگاه پرسپولیس و استقلال جایگاه خود را دارند، اما در حوزه تربیت بازیکن و قدمت، باشگاهی با پیشینه سایپا وجود ندارد. امیدواریم حمایت دیگر نهادها نیز به رشد و ارتقای ورزش کشور کمک کند.

صفایی: حفظ تیم در لیگ  برتر حکم قهرمانی را دارد

در ادامه، رضا صفایی، سرمربی تیم والیبال سایپا، درباره اهداف این تیم در لیگ برتر امسال اظهار داشت: سایپا آخرین تیمی بود که یارگیری خود را انجام داد و با توجه به سیاست و بودجه باشگاه، تصمیم بر این شد که تیمی تشکیل شود که بتواند سهمیه خود را در لیگ برتر حفظ کند.  برای ما حفظ تیم در لیگ  برتر حکم قهرمانی را دارد، اما با توجه به بازیکنان جوان و باغیرتی که داریم نیم‌نگاهی هم به مرحله پلی‌آف داریم. اعزام تیم ملی به بازی‌های کشورهای اسلامی فرصت خوبی بود که باعث شد بتوانیم به هماهنگی بیشتری برسیم. بازیکنان باانگیزه تمرین می‌کنند و تمام هدفمان این است که با وجود سیاست باشگاه مبنی بر حفظ تیم، بتوانیم تا حد امکان به پلی‌آف نزدیک شویم.

سرمربی تیم والیبال سایپا درباره شرایط مالی تیم خاطرنشان کرد: در سال‌های قبل با وجود بودجه‌های خوب، نتوانستند به اهداف مدنظر باشگاه برسند. امسال با کمک اسپانسر بخشی از هزینه‌های تیم تأمین شد و از این بابت قدردان مجموعه دهکده سبز راوک و قهوه پانتیل هستم. خوشبختانه از نظر پشتیبانی در شرایط مطلوبی قرار داریم و تلاش می‌کنیم دیدگاه‌های منفی نسبت به والیبال سایپا را تغییر دهیم.

صفایی میانگین سنی تیم را بسیار پایین اعلام کرد و  گفت: سه بازیکن باتجربه داریم و در کنار آنها جوانان پرانرژی حضور دارند. امسال ۵ تا ۶ تیم در لیگ مدعی جدی هستند و با بودجه‌های بالا یارگیری خوبی هم داشته‌اند، اما با این وجود ما هم تیم دست‌وپا بسته‌ای نیستیم. با تمام توان می‌جنگیم، سورپرایزهایی برای رقبا داریم و امیدواریم بتوانیم یقه تیم‌های قدرتمند را بگیریم.

وی درباره صحبت‎‌هایی مربوط به عدم تیمداری سایپا در لیگ برتر تصریح کرد: از مسئولان باشگاه تشکر می‌کنم که اجازه ندادند چراغ والیبال سایپا خاموش شود. سایپا قدمت زیادی در والیبال دارد و امیدوارم در طول فصل حمایت بیشتری از ما شود. خوشبختانه توانستیم قدم های خوبی برداریم و به کمک مسئولان و مدیران باشگاه چراغ والیبال سایپا را روشن نگه داشتیم. بازیکنان فعلی سایپا باغیرت و جنگنده هستند. اگر در طول فصل در یک پست به بازیکن جدید نیاز داشته باشیم، احتمال جذب بازیکن خارجی وجود دارد تا بتوانیم به نتایج خوبی برسیم.

سرمربی سایپا همچنین از جابه‌جایی محل برگزاری بازی‌های خانگی این تیم خبر داد و اظهار داشت: شهرداری و اداره ورزش ورامین به ما پیشنهاد دادند که بازی‌ها را در این شهر برگزار کنیم. براساس تفاهم‌نامه امضا شده، دیدارهای خانگی‌مان در ورامین خواهد بود. مطمئنیم از حمایت تماشاگران پرشور ورامینی برخوردار می‌شویم؛ هوادارانی که تعصب بالایی دارند و قطعاً کنار تیم خواهند بود.

قلی‌زاد: امید زیادی برای بازگرداندن سایپا به جایگاه واقعی‌اش وجود دارد

همچنین مجتبی قلی‌زاد، کاپیتان والیبال سایپا نیز در این نشست خبری گفت: سایپا سال‌ها در والیبال حضور مؤثر داشته و سابقه چندین سال نایب‌قهرمانی را هم دارد، اما در چند فصل اخیر به هدف‌هایش نرسیده است. امسال با ترکیب جوان و باانگیزه تیم و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امید زیادی برای بازگرداندن سایپا به جایگاه واقعی‌اش وجود دارد.  امیدوارم با حمایت مسئولان و اسپانسرهایی همچون قهوه پانتیل فصل موفقی در پیش باشد و بتوانیم نتایجی در خور شان باشگاه بزرگ سایپا کسب کنیم.

انتهای پیام/