شناسهٔ خبر: 75883960 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد:

رسانه باید علاوه بر انعکاس دردها، درمان نیز ارائه کند

صرف بیان مشکلات دردی از جامعه را درمان نمی‌کند و باید رسانه‌ها درد‌های جامعه را بررسی و برای آن راهکار و درمان ارائه دهند تا مشکلات جامعه را حل کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، «جام رسانه‌ای امید» امروز سه‌شنبه بیست و هفتم آبان ماه با مشارکت ۶۰۰ نفر از اهالی رسانه آغاز شد.  در این رویداد ۲ روزه قراره  خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالان حوزه ارتباطات و فضای مجازی در یک فعالیت گروهی به تولید و توزیع  اخبار اثر‌گذار و امید‌آفرین با هدف تقویت نشاط اجتماعی در جامعه بپردازند.

در این لیگ رسانه‌ای که امسال برای نخستین‌بار به شکل بین‌المللی برگزار می‌شود، چهل و پنج خبرنگار از  ۱۳ کشور هم حضور دارند.

در جام رسانه ای امید، ۱۵ نفر از مدیران، کارآفرینان و تولیدکنندگان برگزیده دعوت شده‌اند تا داستان و روایت پیشرفت خود را ارائه دهند. رسانه‌های شرکت‌کننده هم این روایت‌ها را در قالب‌های گوناگون خبری و محتوایی منتشر خواهند کرد.در مرحله پایانی، آثار با حضور داوران مجرب مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و برگزیدگان معرفی خواهند شد.

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که یکی از سخنرانان این نشست بود در حاشیه  این رویداد در جمع خبرنگاران گفت: امیدواریم پویش‌های امید در کشور بیشتر شود و چراغ بیشتری در مسیر عمران و آبادانی کشور روشن شود.

 محمدرضا نوروزپور عنوان کرد: بین امنیت روانی و امیدآفرینی در کشور نسبت نسبت مستقیمی برقرار است. هر چه امنیت روانی بیشتر شود امید در کشور بیشتر خواهد شد.اگر کسی در جامعه فکر کند که حداقل‌های معیشتی را دارد و امنیت فیزیکی اش تامین است؛ قطعا امنیت روانی و امیدش افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: رسانه می‌تواند برای حل شرایط موجود در جامعه راه حل ارائه بدهد؛ اگر رسانه بخواهد دائما بذر ناامیدی در کشور بپاشد امنیت روانی جامعه ضعیف‌تر خواهد شد و بالعکس.

نوروزپور با بیان اینکه یکی از مولفه‌های اصلی امنیت روانی این است که برای بحران‌ها راه حل پیدا شود، تاکید کرد: صرف بیان مشکلات دردی از جامعه را درمان نمی‌کند و باید رسانه‌ها درد‌های جامعه را بررسی و برای آن راهکار و درمان ارائه دهند تا مشکلات جامعه را حل کنیم.

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت گره‌گشایی رسانه برای حل مشکلات جامعه، یادآور شد: یکی از رموز امنیت روانی اتحاد و انسجام است؛ چرا که دست خدا با جماعت خواهد بود.

نوروزپور گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در تقویت اتحاد قومی و انسجام جامعه دارد و هرکدام از ما در این زمینه مسئولیم و باید وظیفه شهروندی خود را برای اتحاد جامعه انجام دهیم؛ اگر جامعه ما از اخبار ما مضطرب و نگران شود یعنی ما وظیفه اخلاقی، شرعی و روزنامه نگاری خود را به درستی انجام ندادیم.

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دو قطبی‌های سیاسی به دلیل پایین بودن سطح امنیت روانی جامعه است؛ لذا باید مراقب بود که به معضلات اصلی جامعه دامن نزنیم و این کار با انجام وظایف درست ما در انتشار درست و دقیق اخبار محقق می‌شود.

انتهای پیام/