به گزارش ایرنا، محمد قریشی روز سهشنبه در جریان بازدید از واحدهای دامی استان هرمزگان اظهار کرد: این اقدام با هدف ارتقای شاخصهای ژنتیکی، افزایش کیفیت تولیدات دامی و تقویت بنیه اقتصادی دامداران در نقاط مختلف استان دنبال میشود که نقش موثری در توسعه پایدار بخش دام استان و افزایش ظرفیت تولید شیر و گوشت هرمزگان دارد.
وی خاطرنشان کرد: تجهیز واحدهای دامپروری هرمزگان به ابزارهای نوین از جمله خرید شیردوش و ردیاب شتر نیز در دستور کار قرار گرفته که در راستای افزایش بهرهوری و کیفیت تولیدات دامی استان اجرایی شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: این اقدامات نقش موثری در تامین امنیت غذایی، افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هرمزگان ایفا خواهد کرد.
صدور مجوزهای دام و طیور در هرمزگان؛ گامی تازه برای توسعه پایدار

قریشی همچنین از صدور مجوزهای متعدد در حوزه دام و طیور برای توسعه پایدار تولیدات دامی در استان خبر داد و گفت: برای پرواربندی گوساله، ۲ مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۱۰۰ راس، برای پرورش بز داشتی یک مجوز بهرهبرداری و پنج مجوز ساخت با ظرفیت یکهزار و ۱۶۸ راس و برای پرورش گاو شیری نیز یک مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۹۱ راس صادر شده است.
وی ادامه داد: در بخش پرواربندی بره نیز سه مجوز ساخت با ظرفیت هزار و ۹۰۰ راس و در حوزه مرغداری گوشتی هشت مجوز ساخت با ظرفیت ۳۲۰ هزار قطعه صادر شده است و در بخش زنبورداری نیز ۲۰ مجوز بهرهبرداری با ظرفیت ۶۵۰ کلنی اختصاص یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان تاکید کرد: صدور این مجوزها با هدف افزایش ظرفیت تولیدات دامی و طیوری و تقویت اقتصاد محلی استان هرمزگان انجام شده و نقش مهمی در توسعه پایدار بخش دام و طیور ایفا میکند.
تولید بیش از ۲۳ هزار تن گوشت و ۱۰ هزار تن شیر در هرمزگان

قریشی گفت: در نیمه نخست سالجاری بیش از ۲۳ هزار تن انواع گوشت (شامل ۲۱ هزار گوشت سفید و ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز) و همچنین ۱۰ هزار تن شیر خام در استان هرمزگان تولید شده است.
وی با اشاره به تولید ۱۳۶ تن عسل در استان طی ۶ ماهه نخست امسال نیز گفت: این آمارها نشاندهنده افزایش ظرفیت تولیدات دامی و طیوری در استان است و نقش مهمی در تقویت امنیت غذایی، تأمین نیاز بازار و ارتقای اقتصاد دامداران دارد.