به گزارش خبرنگار ایرنا، اوچیر جامبینوف در حاشیه نخستین اجلاس استانداران استانهای ساحلی کشورهای حاشیه دریای خزر در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت برگزاری اجلاس یادشده اظهار کرد: این اجلاس در توسعه روابط موثر است.
وی با بیان اینکه بدون شک رویداد نخستین اجلاس استانداران استانهای ساحلی حاشیه خزر تاثیر خیلی مثبتی بین روابط ۲ کشور و استانهای حاشیه خزر خواهد گذاشت ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر روابط سازنده و ثمربخش بین استانها توسعه باید.
معاون نخست وزیر جمهوری خودمختار قلمیقستان فدراسیون روسیه با قدردانی از برگزارکنندگان این اجلاس در رشت اضافه کرد: برای نخستین بار در کشور جمهوری اسلامی و گیلان حضور یافتم ایران کشوری زیبا است و خوشحالم که در گیلان هستم.
نخستین اجلاس استانداران استانهای ساحلی کشورهای حاشیه دریای خزر با شعار «خزر، پل دوستی و توسعه منطقهای» از صبح امروز (سهشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴) با حضور مقامهای عالیرتبه داخلی و خارجی در رشت آغاز شد.
به گزارش ایرنا، این اجلاس دو روزه به ابتکار جمهوری اسلامی ایران و با هدف تقویت همکاریهای منطقهای، افزایش تعاملات اقتصادی و هماهنگی در زمینه توسعه پایدار و حفاظت محیطزیست در بزرگترین پهنه آبی بسته جهان، میزبان هیأتهایی از ۹ منطقه خارجی و پنج استان ایرانی است.
این اجلاس روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۷ و ۲۸ آبان ماه جاری با هدف تقویت همکاریهای منطقهای، توسعه پیوندهای اقتصادی، فرهنگی و گردشگری و همافزایی استانهای ساحلی پنج کشور در رشت برگزار می شود.