شناسهٔ خبر: 75880581 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

خودشیفتگی ترامپ اوج گرفت/ ترامپ: آمریکایی‌ها خیلی خوش‌شانس‌اند که من رئیس‌جمهورم!

پولیتیکو نوشت: در یک سخنرانی جنجالی در واشنگتن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با لحن خودستایانه اعلام کرد که آمریکایی‌ها «خیلی خوش‌شانس‌اند» که او در کاخ سفید حضور دارد.

صاحب‌خبر -

در یک سخنرانی جنجالی در واشنگتن، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با لحن خودستایانه اعلام کرد که آمریکایی‌ها «خیلی خوش‌شانس‌اند» که او در کاخ سفید حضور دارد، این سخنرانی بخشی از تلاش ترامپ برای آماده‌سازی کمپین انتخاباتی ۲۰۲۶ است اما بسیاری تحلیلگران می‌گویند این لحن سخنرانی، همزمان با وضعیت واقعی اقتصاد کشور، بی‌احترامی و حتی تحریک‌آمیز است.

ترامپ در جمع مالکان و مدیران رستوران‌های مک دونالدز مدعی شد نرخ تورم از حدود ۹٫۱٪ به ۳٪ کاهش یافته و کاهش هزینه‌ها را به مستقیما به عملکرد دولت خود نسبت داد. او همچنین اشاره کرد که قیمت سبد خرید شکرگزاری در یک فروشگاه تا ۲۵٪ کاهش یافته است، اما این ادعاها توسط تحلیلگران رد شده و به عنوان شعارهایی «پر تردیدو بی اساس» یاد می‌شود!

هم‌چنین این ادعاها در حالی مطرح شده که آمریکایی‌های زیادی هنوز با تورم بالا، افزایش هزینه‌های مسکن، بدهی‌های دانشجویی و فشارهای اقتصادی ناشی از قیمت انرژی و مواد غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند. بر اساس داده‌های وزارت کار آمریکا، هزینه‌های زندگی خانوارهای متوسط همچنان بالاست و با توجه به بحران اخیر بسیاری خانواده‌ها بخش بزرگی از درآمد خود را صرف هزینه‌های غذا می‌کنند!

کارشناسان سیاسی و اقتصادی این سخنرانی را نمونه‌ای از «پیام‌رسانی تبلیغاتی» می‌دانند؛ که بخش قابل‌توجهی از مردم و منتقدان را خشمگین و ناامید می‌سازد. آن‌ها هشدار می‌دهند که تمرکز بیش از حد بر ادعای موفقیت شخصی رئیس‌جمهور، بدون توجه به واقعیات ملموس مردم، می‌تواند شکاف اعتمادی ایجاد شده را بیشتر کند.

ترجمه: فاطمه رضائیان