شناسهٔ خبر: 75879879 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رسانه پاکستانی: ایران میزبان نشست تنش‌زدایی کابل-اسلام‌آباد می‌شود

اسلام‌آباد - ایرنا - رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند که جمهوری اسلامی ایران ماه آینده میلادی میزبان نشستی منطقه‌ای با هدف کاهش تنش‌ها میان پاکستان و طالبان افغانستان خواهد بود. این جلسه با حضور کشورهای همسایه و بازیگران کلیدی منطقه برگزار شده و تمرکز آن بر حمایت از ثبات افغانستان و تقویت سازوکارهای منطقه‌ای است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه‌شنبه خبرنگار ایرنا، 'خراسان دایری' امروز به نقل از اظهارات سعید خطیب زاده معاون وزیر امور خارجه ایران طی مصاحبه وی با خبرگزاری روسی اسپوتنیک نوشت: ایران میزبان نشستی در اواسط دسامبر (ماه آتی) برای کمک به کاهش تنش‌های افغانستان و پاکستان خواهد بود.

در این گزارش آمده است: خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه ایران به اسپوتنیک گفت که انتظار می‌رود همه کشورهای همسایه از جمله روسیه و چین در این گردهمایی شرکت کنند.

به گفته این مقام ایرانی، دستور کار این نشست بر مسائل کلیدی منطقه‌ای و حمایت از ثبات در افغانستان از طریق سازوکارهای منطقه‌ای متمرکز خواهد بود.

به گزارش ایرنا؛ دکتر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان روز گذشته با همتایان افغانستانی و روسی خود به صورت جداگانه گفت وگوی تلفنی انجام داد. هفته قبل تر نیز عراقچی با وزرای خارجه پاکستان و افغانستان تلفنی ارتباط برقرار کرد.

یکشنبه گذشته وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم، تجاوز و دفاع» در تهران و در جمع خبرنگاران گفت: در روزهای اخیر، ما درگیر تلاش برای ایجاد ثبات و آرامش بین پاکستان و افغانستان بوده‌ایم. تماس‌های تلفنی برقرار کرده‌ایم و امیدواریم به نتایج ملموس برسد و ان‌شاءالله یک جلسه منطقه‌ای تشکیل شود که ما این اتفاق را دنبال می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان نیز روز گذشته (دوشنبه) با استقبال از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به تنش‌زدایی بین اسلام‌آباد و کابل، گفت: پاکستان به نقش مهم کشور دوست و برادر خود ایران برای کمک به حل وضعیت فعلی ایمان دارد.