شناسهٔ خبر: 75879767 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

صدور بیش از ۲۵۵ هزار گواهی انحصار وراثت طی ۳ ماه در کشور

رئیس سازمان ثبت احوال اعلام کرد: از ابتدای طرح صدور گواهی انحصار وراثت توسط سازمان ثبت احوال کشور تاکنون، ۲۵۵ هزار انحصار وراثت در کشور صادر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: از ابتدای شروع طرح تا آبان ماه ۱۴۰۴ بیش از ۲۵۵ هزار گواهی انحصار وراثت برای وراث و ذینفعان در کشور صادر که از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۹۳۳ گواهی به صورت خودکار برای متوفیان پس از ۵ مرداد ۱۴۰۴ و همچنین ۱۱۷ هزار و ۶۸ گواهی انحصار وراثت برای متوفیان پیش از این تاریخ و بر اساس درخواست وراث و ذینفعان صادر شده است.

وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح در سازمان ثبت احوال کشور اظهار کرد: با راه‌اندازی این خدمت در سامانه هویت یکتای ملی ایرانیان(سهیم) و سامانه وراثت به آدرس verasat.ncr.ir ، تمامی وراث و ذینفعان در هر زمان با استفاده از تلفن همراه و رایانه شخصی می‌توانند بدون مراجعه حضوری و در کمترین زمان، نسخه‌ای معتبر و رسمی از گواهی انحصار وراثت را دریافت کنند.

شایان ذکر است سامانه ابلاغ گواهی انحصار وراثت به نشانیverasat.ncr.ir و سامانه سهیم به نشانی sahim.sabteahval.ir، جهت مشاهده و دریافت گواهی انحصار وراثت در دسترس عموم است و شهروندان می‌توانند با مراجعه به این سامانه‌ها خدمات انحصار وراثت را دریافت نمایند.