شناسهٔ خبر: 75879177 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: گجت نیوز | لینک خبر

دو گوشی پرفروش شیائومی، آپدیت HyperOS 3 را دریافت می‌کنند

صاحب‌خبر -

شیائومی عرضه جهانی آپدیت HyperOS 3 را برای دو گوشی پرفروش خود، پوکو X7 (POCO X7) و ردمی نوت ۱۴ پرو (Redmi Note 14 Pro)، آغاز کرده است. این آپدیت تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد.

این به‌روزرسانی که پیش‌تر برای پرچم‌داران شیائومی منتشر شده بود، اکنون به مدل‌های میان‌رده می‌رسد. هدف اصلی آن بهبود عملکرد و پایداری سیستم طراحی شده است.

مهم‌ترین تغییرات HyperOS 3

هایپر او اس ۳ رابط کاربری پاک‌تر، آیکون‌های جدید و انیمیشن‌های روان‌تری را به ارمغان می‌آورد. بهبود عملکرد هوش مصنوعی با پردازش سریع‌تر عکس‌ها و پیش‌بینی دقیق‌تر وظایف مشهود است. پاسخ‌دهی لمسی ارتقا یافته و پایداری سیستم نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید

دریافت آپدیت HyperOS 3 برای پوکو X7 و ردمی نوت ۱۴ پرو به‌صورت مرحله‌ای (OTA) در سراسر جهان ادامه دارد. این به‌روزرسانی پیش‌تر برای سری شیائومی ۱۵، پوکو F7 اولترا، شیائومی پد ۷ پرو و برخی مدل‌های ردمی نوت ۱۴ عرضه شده بود.