شناسهٔ خبر: 75878996 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

بنزین گران می‌شود؟ | واکنش سخنگوی دولت به گرانی بنزین

سخنگوی دولت گفت: دولت ناگزیر است حدود ۶ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه کند و از طرفی، قیمت تمام‌شده هر لیتر بنزین نزدیک به ۷۰ هزار تومان است، هنوز جمع‌بندی نهایی در مورد نرخ سوم صورت نگرفته، اما به‌طور طبیعی رئیس سازمان بهره‌وری انرژی نیز در این زمینه بهتر می‌تواند پاسخگوی سوالات باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فاطمه مهاجرانی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهفتم آبان_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره گرانی بنزین اظهار کرد: همان‌طور که چهارشنبه نیز اعلام شد، سهمیه‌های بنزین هیچ تغییری در حجم و قیمت نخواهند داشت، طبق روال گذشته، برای افراد ۶۰ لیتر بنزین با نرخ ۱,۵۰۰ تومان و ۱۰۰ لیتر بنزین با نرخ ۳,۰۰۰ تومان واریز می‌شود.

وی افزود: با این حال، باید به یک نکته مهم توجه داشت، دولت ناگزیر است حدود ۶ میلیارد دلار برای واردات بنزین هزینه کند و از طرفی، قیمت تمام‌شده هر لیتر بنزین نزدیک به ۷۰ هزار تومان است. در چنین شرایطی، بخشی از بنزین ضروری برای مصارف دیگر به مصرف روزانه اختصاص پیدا می‌کند، همچنین حجم قابل توجهی از آن قاچاق می‌شود، بنابراین دولت موظف است برای مدیریت این وضعیت، اقدامات لازم را به کار گیرد، چراکه تصمیم‌گیری درباره موضوعات معیشتی و سلامت مردم برعهده دولت است.

سخنگوی دولت گفت: در همین راستا، هم برنامه‌های جدی برای مقابله با قاچاق بنزین در دستور کار قرار دارد و هم رئیس‌جمهور خطاب به خودروسازان که سخنان ایشان نیز منتشر شد، به‌صورت جدی تأکید کرده‌اند که خودروسازان مکلف هستند خودروهای کم‌مصرف تولید کنند.

مهاجرانی تصریح کرد: افزون بر این، باید توجه داشت که اثرات تورمی همه موضوعات مرتبط بررسی شده است، البته هنوز جمع‌بندی نهایی در مورد نرخ سوم صورت نگرفته، اما به‌طور طبیعی رئیس سازمان بهره‌وری انرژی نیز در این زمینه بهتر می‌تواند پاسخگوی سوالات باشد.