شناسهٔ خبر: 75876144 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

گلستان میزبان ۵ مسافر بهشت می‌شود / وداع با شکوه نگارستان ایران با فرزندان زهرا (س)

برنا – گروه استانها : معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان گفت: پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام دفاع مقدس در روز چهارشنبه ۲۸ آبان وارد استان گلستان می‌شود و آئین‌های بدرقه و خاکسپاری این شهدا در شهر گرگان و شهرستان‌های علی‌آباد کتول، مراوه‌تپه و روستای آهنگرمحله برگزار می شود. برنا – گروه استانها : معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان گفت: پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام دفاع مقدس در روز چهارشنبه ۲۸ آبان وارد استان گلستان می‌شود و آئین‌های بدرقه و خاکسپاری این شهدا در شهر گرگان و شهرستان‌های علی‌آباد کتول، مراوه‌تپه و روستای آهنگرمحله برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از استان گلستان ؛  محمد حمیدی در جلسه ستاد اجرایی تشییع و تدفین شهدای گمنام  گلستان گفت: استان گلستان در روز (چهارشنبه ۲۸ آبان) میزبان پیکرهای مطهر پنج شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود؛ شهیدانی که پس از سال‌ها غربت، با حضور پرشور مردم مؤمن و قدرشناس گلستان تشییع و در چهار نقطه استان به خاک سپرده می‌شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به نقش مؤثر این آئین‌ها در تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی جامعه، اظهار داشت: تشییع شهدای گمنام فرصتی ارزشمند برای دمیدن روح معنویت و انگیزه در جامعه، به‌ویژه نسل جوان است و باید با دقت، نظم و هماهنگی کامل برگزار شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تمام مراحل مراسم‌ها از شب وداع تا تشییع و تدفین انجام شده است، افزود: کمیته‌های اجرایی با محوریت سپاه و فرمانداری‌ها تشکیل شده و مسئولیت هر دستگاه به‌صورت مکتوب ابلاغ خواهد شد.

حمیدی گفت: همچنین پوشش رسانه‌ای مناسب و اطلاع‌رسانی گسترده در فضای مجازی و محیطی با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

 وی با قدردانی از تلاش‌های سپاه و مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بر لزوم همراهی همه دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه مراسم استقبال، تشییع و تدفین این شهیدان والامقام تأکید کرد.

انتهای پیام /