شناسهٔ خبر: 75875200 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

جاسوسان ایران می‌توانند ۲ سال لو نروند!

بازداشت یک شهروند ۲۷ ساله به اتهام جاسوسی برای ایران، ساختار امنیتی اسرائیل را به لرزه درآورد. رسانه‌های صهیونیستی از این «نفوذ کم‌سابقه» به یک پایگاه هوایی کلیدی مبهوت شده‌اند.

صاحب‌خبر -

درپی بازداشت یک شهروند ۲۷ سالۀ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران، رسانه‌های صهیونیستی از «نفوذ کم‌سابقه» تهران در ساختارهای امنیتی رژیم صهیونیستی سخن می‌گویند.

کانال ۱۴ رژیم گزارش داد که شمعون ازرزر بیش از یک سال با مأموران اطلاعاتی ایران در ارتباط بوده و اسناد طبقه‌بندی‌شده‌ای از پایگاه هوایی رامات داوید را ارسال کرده است.

میشا کوبی، افسر سابق شاباک، با اشاره به تغییر الگوی جاسوسی گفت که جاسوسان اکنون می‌توانند یک تا دو سال بدون لو رفتن فعالیت کنند و این نفوذها خسارت‌های «شدید و حتی جانی» به اسرائیل وارد کرده است.

دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی است که متهم، تصاویر، مختصات و داده‌های مربوط به تأسیسات حساس در سراسر اراضی اشغالی را برای ایران ارسال کرده است؛ موضوعی که نگرانی عمیق رسانه‌های صهیونیستی را برانگیخت.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_afkarnews-1352173_LazyVideo_جاسوسان-ایران-می-توانند-۲-سال-لو-نروند.mp4 با حجم
0 bytes