شناسهٔ خبر: 75871067 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی آنا از ریاض

میرحسینی: می‌توانستم طلا بگیرم/ فعلا استراحت می‌کنم

ملی پوش تکواندوی زنان کشورمان بعد از کسب مدال برنز گفت: اگر به لحاظ ذهنی کمی آماده تر بودم می توانستم مدال طلا کسب کنم. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی آنا از ریاض، ملیکا میرحسینی ملی پوش تکواندوی زنان کشورمان درباره کسب مدال برنز و عنوان سومی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: خدا رو شکر که توانستم مدال برنز مسابقات را کسب کنم و دست خالی بر نمی گردم هرچند من فقط به مدال طلا فکر می کردم و به این مدال خیلی نیاز داشتم ولی قسمتم نشد. 

وی افزود: من به تازگی از رقابت های جهانی بازگشتم و به لحاظ بدنی شرایط خوبی داشتم. شاید کمی از نظر ذهنی آماده تر بودم می توانستم با تمرکز بیشتری به مدال طلا دست یابم. 

میرحسینی با تقدیر از مربیان گفت: این مدال را به همه مربیانی که برایم زحمت کشیدند و همچنین خانواه عزیزم تقدیم می کنم. امیدوارم در رقابت های پیش با مدال طلا برگردم ولی اولویت الان من یک استراحت ١٠ روزه است.

انتهای پیام/