شناسهٔ خبر: 75869796 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله اشغال یک وجب از خاک لبنان را هم نمی‌پذیرد

دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به اینکه لبنان باید با عزت، آزاد و مستقل و عاری از هرگونه قیمومیت خارجی باشد، تاکید کرد: ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان دوشنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۴ سخنرانی خود را به مناسبت نخستین سالگرد شهادت محمد عفیف النابلسی، فرمانده رسانه‌ای حزب‌الله و همرزمان شهیدش، گفت: حاج محمد عفیف نامی درخشان در جهان رسانه است.

وی در ادامه با بیان اینکه حاج محمد عفیف قلمی نیرومند در نوشتار و سخنرانی داشت، گفت: وی از ذخیره‌ای گسترده از فرهنگ، آگاهی، دید درست و مسیری مستقیم برخوردار بود؛ شهید عفیف توانایی همراهی با فعالیت رسانه‌ای و ایجاد ارتباط با تمام رسانه‌های دوست یا حتی مخالف را داشت؛ این انسان برجسته همان کسی بود که بیش از ده سال مسئولیت روابط رسانه‌ای را زیر نظر سید شهدای امت، سیدحسن نصرالله  بر عهده داشت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: تاریخ رسانه‌ای حاج عفیف از آغاز فعالیتش در جنوب لبنان شناخته شده است، سپس در بیروت و بعد در مدیریت اخبار شبکه المنار ادامه یافت تا اینکه مسئولیت روابط رسانه‌ای را عهده‌دار شد؛ مسئولیتی که با حضور او ویژگی خاصی پیدا کرد، چراکه توانایی همراهی با واقعیت رسانه‌ای و برقراری ارتباط با انواع رسانه‌ها، چه دوست و چه رقیب، را داشت؛ پس از شهادت سیدحسن نصرالله، حاج محمد عفیف نخستین کسی بود که پیشنهاد برگزاری نشست‌های خبری را مطرح کرد؛ نشست‌هایی که خلأ‌های مهمی را پُر کرد.

وی افزود: من با این ایده موافقت کردم و از او خواستم موضوعاتی را که قرار است به آنها بپردازد برای من ارسال کند. ما همیشه در حال هماهنگی بودیم تا بهترین نتیجه ممکن را تضمین نموده و پیام‌هایی را که می‌خواستیم به مخاطبان خود و دشمن برسانیم، به طور مؤثر منتقل کنیم. این کنفرانس‌های برجسته، خلأ‌های مهمی را پر کردند. حاج محمد عفیف یک شخصیت رسانه‌ای متعهد در سطوح اسلامی، سیاسی و مقاومت است.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: شهید حاج محمد عفیف معتقد بود که رسانه‌های دروغین و گمراه کننده هیچ مسیر و روشی ایجاد نمی‌کنند و پایه و اساسی نمی‌سازند. با این حال، رسانه‌های صادق، جامعه را راضی می‌کنند و مسیر دقیقی را برای انتخاب‌هایشان در اختیار سیاستمداران و عموم قرار می‌دهند. این شهید بزرگوار به مکتب رسانه‌های صادقی تعلق داشت که حق مردم برای دانستن حقیقت را به رسمیت می‌شناسد.

شیخ نعیم قاسم اظهار داشت: چه تصویری واضح‌تر از حق مقاومت برای دفاع از خود در برابر تجاوز و حملات اسرائیل به لبنان است؟ ما باید با نظارت بر آنچه در رسانه‌ها پخش می‌شود، عرصه خود را تقویت کنیم. شهید محمد عفیف را به شهادت رساندند، زیرا او در ترویج ایده و روایت حزب‌الله موفق شده بود، که بیانگر واقعیت مقاومت اسلامی و حامیان آن است.

وی همچنین گفت: حاج محمد، ما شما را از دست دادیم. شما شخصیتی برجسته، همراه محبوب و دوست صمیمی شهید سید حسن نصرالله بودید. شما تأثیر مهمی بر عرصه رسانه گذاشتید. این شهید الگویی از تحلیل‌های قابل اعتماد و گزارش‌های دقیق بود. دشمن خبرنگاران و اصحاب رسانه را ترور کرد، زیرا آنها تأثیر واقعی در افشای حقیقت نبرد و ارائه حقایق و واقعیت‌ها داشتند.

دبیرکل حزب الله در ادامه با اشاره به تحولات لبنان تأکید کرد: لبنان از طریق تحمل رنج و سختی استقلال خود را به دست آورده است. فرانسه مستقیماً تسلیم فشار مردمی شد و لبنان استقلال خود را به دست آورد. استقلال به معنای آزادسازی سرزمین و مخالفت با سرسپردگی در مقابل قدرت‌های خارجی است. ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم. لبنان باید با عزت، آزاد و مستقل و عاری از هرگونه قیمومیت خارجی باشد.

انتهای پیام/