شناسهٔ خبر: 75869486 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

نماینده گناباد:

رفع مشکل آب و توسعه راه‌های شهرستان در اولویت پیگیری‌هاست

نماینده مردم گناباد و بجستان در جلسه شورای اداری با اشاره به پیشرفت طرح‌های زیرساختی استان، خواستار تسریع در تکمیل پروژه‌های راه‌سازی، کمربندی و رفع مشکلات آب مناطق شهرستان شد و از پیگیری ملی برای حل موانع اجرایی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان رضوی، دکتر هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری شهرستان که با حضور رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه استان برگزار شد، مهم‌ترین محورهای توسعه‌ای شهرستان را تشریح کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان استانی و ملی به روند تکمیل پروژه‌ها شد.

محمدپور با اشاره به آغاز عملیات اجرایی یکی از مهم‌ترین پروژه‌های راه‌سازی شهرستان با اعتبار ۱۰۶ میلیارد تومان گفت: پیمانکار این پروژه فعالیت خود را پس از امضای دو قرارداد رسمی در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی آغاز کرده و تاکنون زیرسازی ۵۰ کیلومتر مسیر انجام شده است.

نماینده گناباد و بجستان همچنین از امضای قرارداد ۱۷۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل ۲۵ تا ۲۶ کیلومتر باقیمانده این طرح و اجرای ۷ کیلومتر کمربندی گناباد خبر داد و افزود: اجرای این طرح در کاهش بار ترافیکی شهر به‌ویژه در مسیرهای فرمانداری، خیابان عدالت و محدوده قنات‌های دِلی نقش اساسی خواهد داشت.

وی ادامه داد بخشی از مشکلات گذشته پروژه با همراهی شهرداری و شورای شهر برطرف شده و پیمانکار با مشارکت بخش خصوصی اجرای کار را ادامه می‌دهد.

او در ادامه به موضوع آب برخی مناطق شهرستان اشاره کرد و گفت: با حفر چاه جدید و بهره‌برداری از تأسیسات اضطراری، بخش قابل توجهی از مشکل آبرسانی برطرف شده اما اجرای کامل پروژه تأسیسات آب نیازمند حمایت بیشتر دستگاه‌های متولی است.

محمدپور همچنین از پیشرفت پروژه‌های آسفالت و راه روستایی خبر داد و بیان کرد: سال گذشته ۸۳ کیلومتر آسفالت اجرا شد و امسال نیز قرارداد ۶۳ کیلومتر دیگر منعقد شده است. به گفته وی، بخش قابل توجهی از عملیات زیرسازی انجام شده اما نمود ظاهری آن برای مردم محسوس نیست.

نماینده مردم گناباد و بجستان برخی مشکلات مربوط به نهاده‌های کشاورزی را نیز مطرح کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، مسیر تأمین نهاده‌ها ساماندهی شده و تا پایان سال توزیع آن برای کشاورزان ادامه خواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: پیگیری مستمر پروژه‌ها در سطح استان و تهران ادامه دارد و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، اولویت بر رفع موانع زیرساختی شهرستان و تسریع در روند بهره‌برداری از طرح‌هاست.

خبرنگار: علی رازی

انتهای پیام/

برچسب‌ها: