شناسهٔ خبر: 75869017 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

انجمن سینمای جوانان در خوزستان دچار یک تشنگی مفرط است

برنا - گروه استان ها: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: انجمن سینمای جوانان در خوزستان دچار یک تشنگی مفرط است و برگزاری جشنواره منطقه‌ای باید نیازهای اولیه و اساسی سه دفتر انجمن سینمای جوانان استان را برطرف کند. برنا - گروه استان ها: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: انجمن سینمای جوانان در خوزستان دچار یک تشنگی مفرط است و برگزاری جشنواره منطقه‌ای باید نیازهای اولیه و اساسی سه دفتر انجمن سینمای جوانان استان را برطرف کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، حسین براتی در نشست بهروز شعیبی رییس انجمن سینمای جوانان کشور با محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در نشست شورای سیاستگذاری جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان که امروز در محل سالن جلسه های حوزه استاندار برگزار شد، ضمن اشاره به اینکه جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران در خوزستان می‌تواند مرتبه ایی دیگر اذهان را متوجه این ظرفیت کند، اظهار کرد: با برگزاری جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران در خوزستان، بعد از ۱۰ سال یک رویداد سینمایی در حوزه فیلم کوتاه برگزار خواهد شد.

او گفت: مدتهاست که یک رویداد فیلم کوتاه در خوزستان اتفاق نیفتاده و به عنایت استاندار شاهد برگزاری جشنواره منطقه‌ای فیلم کوتاه خواهیم شد؛ برگزاری این جشنواره سینمایی در خوزستان باید اذهان را متوجه وجود و فعالیت سه انجمن سینمای جوانان در اهواز، آبادان و دزفول کند. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین در جریان بازدید از محل دفتر انجمن سینمای جوانان اهواز ضمن شنیدن سخنان تعدادی از اعضای سابق این انجمن، با اشاره به اینکه انجمن سینمای جوانان در خوزستان دچار یک تشنگی مفرط است تاکید کرد برگزاری این جشنواره منطقه‌ای باید نیازهای اولیه و اساسی سه دفتر انجمن سینمای جوانان را برطرف کند.

انتهای پیام/