شناسهٔ خبر: 75868761 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماز باران به نیت نزول رحمت الهی در اصفهان برگزار می‌شود

اصفهان- ایرنا- مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: اقامه نماز باران به نیت نزول رحمت الهی روز جمعه به امامت حضرت آیت‌الله مهدوی، ساعت ۱۰ صبح در گلستان شهدای اصفهان برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام رحمت‌الله صادقی روز دوشنبه اظهار داشت: نماز باران یک آیین معنوی سنتی ریشه‌دار است که از سیره انبیا و ائمه اطهار(ع) به یادگار مانده و در شرایط خشکسالی برای طلب نزول رحمت الهی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به سابقه تاریخی این سنت گفت: در دوران امیرالمؤمنین(ع)، هنگامی که مردم کوفه گرفتار خشکسالی بودند، امام حسین(ع) مأمور دعا برای نزول باران شدند.

صادقی افزود: آیین اقامه نماز باران در طول تاریخ شیعه توسط علما، از جمله آیت‌الله خوانساری در قم بارها احیا شده است.

وی وضعیت فعلی استان را مستلزم توسل و دعا دانست و با تاکید بر نقش مردم در برگزاری این آیین گفت: امروز نیز که خشکسالی به‌طور محسوس استان را درگیر کرده، ضروری است با توکل بر خدا و توسل به اهل‌بیت(ع) این سنت توحیدی را احیا کنیم.

صادقی افزود: بر همین اساس، علما تصمیم گرفته‌اند نماز استسقا(طلب باران) روز جمعه این هفته با امامت حضرت آیت‌الله مهدوی در گلستان شهدا برگزار شود.

مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) با دعوت از مردم، علما و خانواده‌های معظم شهدا، از آن‌ها خواست در این مراسم حضور گسترده داشته باشند.

وی همچنین یادآور شد که مستحب است مؤمنان سه روز پیش از نماز روزه بگیرند، استغفار کنند و با حالتی از توبه و اضطرار در مراسم حاضر شوند؛ اما نداشتن روزه مانع حضور در نماز نخواهد بود.

استان اصفهان در سال‌های اخیر با کاهش قابل توجه بارش‌ها مواجه بوده است. سال گذشته بارش‌ها بیش از ۴۷ درصد کمتر از میانگین بلندمدت بود.

نماز باران در این استان طی چند سال گذشته به صورت دوره‌ای برگزار شده و مورد استقبال مردم و علما قرار گرفته است.