شناسهٔ خبر: 75865588 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران خبر داد

آزادسازی ۱۴ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در محمودآباد

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران گفت: ۱۴ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال در شهرستان محمودآباد، رفع تصرف و آزادسازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از خبرگزاری پلیس استان، صمد کلاگر اظهار کرد: در راستای مبارزه با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و در جهت اجرای قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، ۱۱۵ قطعه ساخت‌وساز غیرمجاز شامل دیوارکشی، استخر، آلاچیق و بناهای غیرمجاز با دستور مقام قضائی تخریب و ۱۴ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در محمودآباد آزادسازی شد.

وی افزود: در این عملیات که مسئولان اداره جهاد کشاورزی و نمایندگان امور اراضی در کنار مأموران انتظامی شهرستان محمودآباد حضور داشتند با حکم مرجع قضائی ۱۴ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی به باغ ویلا و چهار دیواری تغییر کاربری داده شده بود، آزادسازی و تخریب شد.

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران، ارزش زمین‌های رهاسازی شده در این عملیات را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال بیان کرد و از تشکیل پرونده برای ۱۱ نفر از سودجویان که اقدام به احداث ساختمان و دیوارکشی در زمین‌های مذکور کرده بودند، خبر داد.

کلاگر با بیان اینکه هرگونه تصرف و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد بود، به شهروندان توصیه کرد: قبل از هرگونه اقدام عمرانی نسبت به استعلام وضعیت ملک و نوع کاربری از ادارات مربوطه اقدام کنند.