شناسهٔ خبر: 75864968 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

چند خبر تئاتر؛

آغاز «داستان چوانگ تسو»/ ۲ نمایش جدید در صحنه ایرانشهر

تهران- ایرنا- اجرای «زندگی در تئاتر» و «داستان چوانگ تسو» در تالار سایه تئاتر شهر، «شهر گناه» و «دیوآب» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر و «ویژه بانوان نیست» در پردیس تئاتر موسیقی شهرزاد از خبرهای امروز حوزه نمایش است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، دو نمایش «زندگی در تئاتر » به کارگردانی حبیب اله دانش و « داستان چوانگ تسو» به کارگردانی حامد عقیلی عنوان دو نمایش جدیدی هستند که از شامگاه یکشنبه (۲۵ آبان ماه) اجرای خود را در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر آغاز کردند.

نمایش «زندگی در تئاتر» به نویسندگی دیوید ممت، ترجمه داریوش مودبیان، کارگردانی حبیب اله دانش و بازی امیر قنبری، حسام زرنوشه، محمود سالاریه، عماد الدین دانش ساعت ۱۸:۳۰ به مدت زمان ۹۰ دقیقه و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان روی صحنه می‌رود.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: در تماشاخانه‌ای بی‌پایان، جایی میان بودن و وانمودن دو بازیگر بر صحنه ایستاده‌اند. یکی پیر مجرب که با غروری مقدس تئاتر را مهبد حقیقت می‌پندارد و دیگری جوان تشنه‌ معنا که هنوز نمی‌داند راز تئاترورزی و ماندگاری در هنر بهایی‌ست به رنگ خون به درازای یک عمر گذرا.

«داستان چوانگ تسو» به نویسندگی داریوش رعیت، کارگردانی حامد عقیلی و بازی اتابک نادری، آرش نوذری، پریزاد سیف و جواد اسماعیلی هم عنوان دیگر نمایش جدید تالار سایه تئاتر شهر است که از یکشنبه (۲۵ آبان ماه) ساعت ۲۰:۱۵ به مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان پذیرای مخاطبان تئاتر است.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است:«وقتی همه چیز واقعی باشه باید بهش شک کرد، درست مثل چوانگ تسو...»

براساس این گزارش، هم اکنون غیر از این دو نمایش جدید به صحنه رفته در تالار سایه، نمایش‌های «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران در تالار اصلی، «ساحلی‌ها» به کارگردانی محمدامین سعدی در تالار چهارسو، «روال عادی» به کارگردانی عباس غفاری در تالار قشقایی، «والس تصادفی» به کارگردانی پریسا مقتدی در تالار قشقایی و «مانتیکور» به کارگردانی مهدی موسی خانی در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر روی صحنه هستند.

آغاز «داستان چوانگ تسو»/ ۲ نمایش جدید در صحنه ایرانشهر

۲ نمایش تازه در تماشاخانه‌ ایران‌شهر

دو نمایش «شهر گناه» به کارگردانی اوشان‌ محمودی و «دیوآب» به کارگردانی برکه‌ بذری و یاسر خاسب در تماشاخانه‌ ایران‌شهر به صحنه خواهند رفت.‌

نمایش «شهر گناه» به نویسندگی و کارگردانی‌ اوشان‌ محمودی، و با بازی (به ترتیب ورود) داریوش‌ رشادت، علی تاریمی، شیرین‌ جروقی، شکوفه‌ حیدریان و مریم‌ بصیری‌فرد از ۴ آذر ماه ساعت ۱۹ در سالن ناظرزاده‌ کرمانی اجراهای خود را آغاز می‌کند.

نمایش «دیوآب» به نویسندگی علی اتحاد و کارگردانی برکه‌ بذری و یاسر خاسب، با بازی یاسر خاسب، گیز طاهایی، عارفه احمدپور، رومینا آدور، مصطفی صادقی، طناز فضائلی، اودین‌ روشن، رایا مهدوی نیز از ۴ آذرماه ساعت ۲۰:۳۰ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی به صحنه می‌رود.

آغاز «داستان چوانگ تسو»/ ۲ نمایش جدید در صحنه ایرانشهر

انتشار پوستر «ویژه بانوان نیست»

همزمان با شبِ نخستِ اجرای نمایش «ویژه بانوان نیست» به کارگردانی سعید حشمتی، از پوستر این اثر با طراحی علی زندیه رونمایی شد.

نمایش «ویژه بانوان نیست» به نویسندگی‌ کیمیا خلج و کارگردانی سعید حشمتی از شب گذشته (۲۵ آبان‌ماه) ساعت ۲۰ با استقبال مخاطبان در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر موسیقی شهرزاد اجرایش را آغاز کرد.

تهیه‌کنندگی این پروژه برعهده علی اکباتانی است و محمد قدس در مقام مشاور و سرپرست پروژه حضور دارد.

در این نمایش (به ترتیب حروف الفبا) لیلا برخورداری، سوسن پرور، وحیدرضا صادق‌پور، مرضیه صدرایی و آرزو نادری به ایفای نقش می‌پردازند.

آغاز «داستان چوانگ تسو»/ ۲ نمایش جدید در صحنه ایرانشهر

داستان این نمایش در یک آرایشگاه زنانه اتفاق می‌افتد که به تاکید مالک ساختمان حضور هیچ مردی در آن امکانپذیر نیست اما به ناچار پای لوله‌کشی به آرایشگاه باز می‌شود که برای حضور در آرایشگاه، مجبور است خودش هم عضوی از جامعه زنان شود...

طراح صحنه: علی ساسانی‌نژاد، طراح لباس: منیره ملکی، طراح گریم: فائزه سلطانی، طراح نور: پدرام رضوانی، طراح گرافیک و تبلیغات: علی زندیه، مدیر تولید: سعید رنجبر، دستیار تولید و مدیر صحنه: حسین خیری، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: مریم جان‌محمدی، گروه صحنه و ساخت دکور: پیمان سلمانی، ساغر سلاطین، نسیم مجتهدی، حامد حبیبی، محمدعلی حاجی‌عباسی، یلدا هریوندی، یکتا محمودزاده، سارا جویا، سرمه سعیدی‌فرد، غزل قدیم‌پور، دستیار لباس: سپیده حسینی، هانیه نصیری، دوخت لباس: آتلیه گشین، مسئول هماهنگی دکور: حمیدرضا منجر، رنگ و بافت دکور: ابراهیم یحیی‌زاده، مجری گریم: فاطمه غلامی، مهرسا مومنی، اپراتور اتاق فرمان: دینا جبلی، عکاس: شایان عظیمی عوامل این پروژه نمایشی هستند.