شناسهٔ خبر: 75863765 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کنترل و نظارت 2 مرحله‌ای کیفیت گندم و پخت نان در اردبیل

فرماندار اردبیل، گفت: برای کنترل و نظارت بر کیفیت نان باید 2 مرحله بررسی کیفیت گندم و پخت نان انجام شود تا شاهد نان با کیفیت در سفره مردم باشیم.

صاحب‌خبر -

فرزاد قلندری، فرماندار اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: در بحث کیفیت نان شهرستان نظارت کامل از مزرعه تا سفره مردم باید به طور مستمر در طول سال انجام شود.

وی افزود: برای کنترل و نظارت بر کیفیت نان باید 2 مرحله از اقدامات یعنی بررسی کیفیت گندم تا آرد استحصال شده و بررسی کیفیت پخت نان انجام شود تا شاهد نان باکیفیت در سفره مردم باشیم.

فرماندار اردبیل تصریح کرد: در بحث کیفیت آرد استحصالی تدوین شیوه‌نامه جدید امتیازبندی کارخانجات پس از جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی در حال تکمیل بوده و سعی بر این است تا کیفیت همه کارخانجات تولید آرد در یک میزان قابل قبول و استاندارد به دست نانوایان و در نهایت به صورت نان با کیفیت در سفره مردم مشاهده شود.

قلندری گفت: علاوه بر ساماندهی اساسی در حوزه کیفیت آرد کارخانجات شهرستان، در بخش بعدی مهارت‌آموزی نانوایان به منظور ارتقای کیفیت نان مدنظر بوده و با تدوین شیوه‌نامه‌های نظارت و کنترل کیفیت نان که توسط فرمانداری اردبیل در حال تدوین است، این برنامه نیز به زودی عملیاتی خواهد شد.

وی از راه‌اندازی کارگاه‌های بازآموزی مهارت برای نانوایان خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از چند سال بلاتکلیفی با مشارکت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان، این کارگاه‌ها به زودی راه‌اندازی شده و نانوایان مکلف به بازآموزی مهارت پخت نان خواهند بود تا در نهایت بتوانیم رضایت همگانی را در بحث کیفیت نان به‌‎ دست آوریم.

فرماندار اردبیل به استفاده از تمام ظرفیت‌ها و نظرات کارشناسان متخصص و کننده کار تاکید کرده و از ادارات مرتبط خواست تا برای کسب رضایت مردم شهرستان بر کیفیت نان پخت شده نظارت مستمر داشته باشند.

انتهای پیام/131/