به گزارش خبرنگار برنا از سمنان، چهارمین دوره جشنواره ملی «تاسکا» با محوریت غذاهای بومی–محلی و ترویج الگوی تغذیه سالم، از ۲۵ تا ۲۸ آذرماه ۱۴۰۴ در سمنان برگزار خواهد شد.
در این دوره، مسابقات آشپزی در سه محور شام غذاهای سنتی و بومی محلی،انواع تهچین، و انواع نان و گولاچ برگزار خواهد شد.
به گفته دبیرخانه جشنواره، «تاسکا ۴» با اهداف ترویج غذای سالم و ایرانی، معرفی محصولات و غذاهای بومی شهرستان سمنان، فراهمسازی فرصت برای کسبوکارهای کوچک و خانگی، حمایت از فعالان حوزه صنایعدستی و خوراک محلی، رونق گردشگری و بهرهبرداری از ظرفیتهای بومی–فرهنگی استان برپا میشود.
همچنین بخشهای جنبی این رویداد علاوه بر مسابقات اصلی، شامل برنامههای زیر نیز خواهد بود: اهدای جوایز ارزنده به برگزیدگان،برپایی غرفههای نمایش و فروش غذا،اجرای موسیقی محلی و سنتی،ایستگاههای ورزشی و سرگرمی،عرضه محصولات کشاورزی، توزیع گل و گیاه.
تاسکا نام ظرفی دوتایی درون هم برای پخت غذا است که بیشتر از سوی کشاورزان سمنانی مورد استفاده قرار میگرفته است به طوری که ظرفی با محتویاتی مانند خورش داخل ظرف دیگر با محتویاتی مانند برنج قرار میگرفته و غذا روی یک شعلهی آتش با هم پخت میشده است و نه تنها در زمان و انرژی صرفهجویی میشده است، بر رایحه و طعم نیز اثر گذار بوده است .
مهلت ثبتنام این جشنوارهی ملی برای شرکت در مسابقات یا راهاندازی غرفههای عرضه غذا، از ۳ آذر ۱۴۰۴ خواهد بود و جهت نامنویسی، شرکتکنندگان میتوانند با شماره ۰۹۱۹۳۳۳۶۵۵۷ تماس بگیرند.
جشنواره «تاسکا» طی سالهای اخیر بهعنوان یکی از رویدادهای شاخص خوراک ایرانی در سمنان شناخته میشود و امسال نیز انتظار میرود با استقبال گسترده شهروندان و گردشگران همراه باشد.