شناسهٔ خبر: 75862302 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

۴۰ نفر از مددجویان زندان‌های استان خراسان شمالی با کمک ستاد دیه آزاد شدند

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از آزادی ۴۰ نفر از مددجویان زندان‌های استان خبر داد و گفت: این افراد با استفاده از تأسیسات حقوقی و ارفاقات قانونی از مرخصی پایان حبس بهره‌مند و از حبس آزاد شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، حجت‌الإسلام والمسلمین براتی زاده در آیین آزادی مددجویان زندانی که همزمان با ایام فاطمیه در اداره کل زندان‌های خراسان شمالی برگزار شد، گفت: این اقدام به همت ستاد دیه استان و با جلب منابع مشارکت‌های مردمی به ویژه حمایت‌های مالی افراد خیر و نیکوکار انجام و طی آن تمهیدات لازم و زمینه‌های رهایی ۴۰ نفر از مددجویان استان از بند فراهم شد تا این افراد طعم آزادی را بچشند و به آغوش گرم خانواده‌های خود برگردند.

وی گفت: ۱۰ نفر از مرتکبین جرایم غیرعمدی و محکومین مالی در بند با تأمین مبلغ ۵۳۰ میلیون تومان و همچنین ۱۰ نفر از مرتکبین جرایم عمدی دارای رد مال پرداخت مبلغ ۵۶۹ میلیون تومان (از مجرای حمایت‌های مالی مرکز نیکوکاری) از زندان‌های استان آزاد شدند و این در حالی است که ۲۰ نفر دیگر نیز از ۴۰ مددجوی یاد شده، با استفاده از تأسیسات حقوقی و ارفاقات قانونی از مرخصی پایان حبس بهره‌مند و از حبس رهایی یافتند.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی همچنین از اعطای ۱۰ روز مرخصی به همه مددجویان واجد شرایط استان به مناسبت گرامیداشت دهه فاطمیه خبر داد.

آیین آزادی ۴۰ نفر از زندانیان خراسان شمالی روز گذشته با حضور رئیس کل دادگستری خراسان شمالی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مدیرکل زندان‌ها، رئیس زندان مرکزی بجنورد و نیز رئیس ستاد دیه استان برگزار شد.

انتهای پیام/