شناسهٔ خبر: 75861941 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر بنیاد مسکن آق قلا خبر داد

تخصیص ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مسکن مقاوم در روستاهای آق قلا

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آق قلا از تخصیص ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مسکن مقاوم در روستاهای این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

سیدمجتبی حسینی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۶۸ درصد از جمعیت این شهرستان در روستاها گذران زندگی می‌کنند، گفت: این شهرستان ۷۸ روستای بالای ۲۰ خانوار و بیش از ۲۲ هزار واحد مسکونی روستایی دارد که تاکنون نیمی از این واحدها نوسازی و مقاوم‌سازی شده است.

وی با اشاره به اینکه برای سال جاری ۱۷۷ میلیارد تومان برای کمک به ساخت ۴۴۲ واحد مسکونی جدید تأمین اعتبار شده است، افزود: تاکنون ۳۸۳ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که ۱۵۷ متقاضی با بانک عقد قرارداد دکرده و عملیات ساختمانی خود را شروع کرده‌اند.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آق قلا افزود: ۹ دفتر طراحی و ۱۶ ناظر فنی کار طراحی و نظارت بر ساخت این واحدها را انجام می‌دهند.

انتهای پیام