شناسهٔ خبر: 75860898 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

حسینی: آموزش‌های پلیس فتا به جامعه منتقل می‌شود

سنندج- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: ستاد می‌تواند آموزش‌های پلیس فتا را از طریق بسترهای در اختیار خود در سطح جامعه گسترش دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر حسینی صبح دوشنبه در دیدار با رئیس پلیس فتا استان کردستان که با هدف بررسی راهکارهای مشترک برای ساماندهی فضای مجازی و ارتقای آگاهی عمومی برگزار شد، بر ضرورت تعمیق همکاری‌ها میان دو مجموعه تأکید کرد.

حسینی در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ستاد در حوزه آموزش اجتماعی گفت: ستاد امر به معروف آمادگی دارد آموزش‌های پلیس فتا را از طریق بسترها و شبکه‌های در اختیار ستاد در سطح جامعه منتشر و تقویت کند.

وی افزود: مطالبات مردمی در موضوعات مرتبط با فضای مجازی به صورت مستمر به پلیس فتا ارسال می‌شود و ما تلاش می‌کنیم این ارتباط و پیگیری‌ها مؤثرتر از گذشته انجام گیرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان همچنین با ابراز نگرانی نسبت به تأثیرگذاری رسانه‌های بیگانه بر شکل‌گیری افکار عمومی اظهار کرد: افکار مردم کردستان متأسفانه تحت تأثیر شبکه‌های ماهواره‌ای و محتوای منتشرشده در فضای مجازی قرار گرفته و این جریان‌ها توانسته‌اند بر ذهن جامعه اثر بگذارند.

حسینی اضافه کرد: باید زمینه افزایش سواد رسانه‌ای مردم را فراهم کرد و از ظرفیت‌های مختلف در این راستا بهره برد.

این دیدار با تأکید دو طرف بر گسترش همکاری‌های آموزشی، فرهنگی و نظارتی در جهت سالم‌سازی فضای مجازی و ارتقای سواد رسانه‌ای انجام شد.