به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوالفضل قربانی امروز _دوشنبه بیستوششم آبان_ در جلسه میز هوشمند شهرداری اصفهان اظهار کرد: طی چند سال گذشته شاهد زحمات دائمی مجموعه شهرداری، سازمان فاوا و معاونت برنامهریزی شهرداری برای گسترش شبکه فیبر نوری و دستیابی به شهر هوشمند بودهایم.
وی افزود: هوشمندسازی خدمات باید هرچه زودتر به نتیجه برسد و آثار آن در زندگی و امور مردم بهویژه خدماتی که در ارتباط با شهرداری ارائه میشود، دیده شود.
رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حملونقل شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان همواره نسب به سایر شهرها در فیبر نوری جلودار بوده است، اکنون نیز تکمیل آن باید سرعت داده شود، گفت: سرعت دنیا در ارتباط با این موضوع خیرهکننده است، این فناوری نیز سرعت بسیار بالایی دارد و اگر به این سرعت توجه لازم را نداشته باشیم، دیری نمیپاید که با همان سرعت که پیش میرود، با همان سرعت عقب خواهیم افتاد.
قربانی تاکید کرد: شاید لزومی نداشته باشد میان اصفهان و دیگر شهرها در حوزه هوشمندسازی قیاس داشته باشیم، آنچه اهمیت دارد این است که اصفهان زمانی جلودار بوده است و باید جلودار بماند، باید مراقب باشیم که از این تکنولوژی در کل دنیا عقب نیفتیم و یکی از بسترهای اصلی فیبر نوری است.