شناسهٔ خبر: 75853793 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

برگزاری حلقه گفتمان فرهنگی ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی استان قم

حوزه/ حلقه گفتمان فرهنگی ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی استان قم برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

خانم صدیقه حاجی پور در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، عنوان کرد: حلقه گفتمان فرهنگی جهت بهره مندی طلاب غیرحضوری و مجازی استان قم به صورت حضوری برگزار می شود.

وی گفت: این طرح با هدف بهره مندی طلاب از اساتید و در راستای توان بخشی به تفکر تحلیلی و انتقادی طلاب فعال و کنشگر فرهنگی و بکارگیری روش ها و محتواهای هم اندیشی در برنامه های فرهنگی و تبلیغی طلاب در فضایی صمیمی از سوی اداره فرهنگی و قرآنی این مرکز پیگیری می شود.

مدیر مرکز مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا (س) ادامه داد: این طرح با توجه به مقتضیات زمان در شرایط و مناسبت های ملی و مذهبی ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی استان قم به صورت حضوری برگزار می شود.

حاجی پور بیان کرد: در سال تحصیلی جدید دو حلقه گفتمانی به مناسبت سالروز ولادت امام حسن عسکری علیه السلام با حضور خانم حکیم زاده مدیرگروه علمی تاریخ و بررسی نامه امام حسن عسکری علیه السلام به شیعیان قم و نیز در روز ۱۳ آبان روز ملی استکبار ستیزی با حضور خانم ربانی استاد حوزه و دانشگاه با رویکرد فرهنگی و کاربردی برگزار شد.

انتهای پیام