شناسهٔ خبر: 75853263 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وعده پورسلمان برای مدال‌آوری شمشیربازی در بازی‌های کشورهای اسلامی

رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت که این رشته در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی مدالی خوش‌رنگ کسب خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از ریاض، علیرضا پورسلمان در آستانه شروع مسابقات شمشیربازی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: بچه‌ها دومین روز تمرینی را در دهکده ورزشکاران انجام دادند و وضعیت روحی و روانی‌شان خوب است. عصر امروز جلسه فنی داریم و جداول در اپه مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه در سابر هم خوب هستیم، ادامه داد: رقبای جدی از کشورهای ازبکستان، تونس و ترکیه در این رقابت‌ها حضور دارند. با این وجود آماده هستیم و ‌مدالی خوش‌رنگ کسب خواهیم کرد.

پورسلمان گفت: در اپه هم خوب تمرین کرده‌ و با روسیه تمرین مشترک داشته‌ایم و شانس خوبی داریم.

رئیس فدراسیون شمشیربازی یادآور شد: در اپه بانوان یک نماینده خوب داریم که با روحیه بالا کار می‌کند و در این بخش هم یک مدال خواهیم داشت.

پورسلمان با اشاره به میزبانی عربستان و برگزاری مسابقات در شهر ریاض گفت: سعی کرده‌اند بهترین برنامه را داشته باشند. میزبانی بد نیست و زحمت خودشان را کشیده‌اند.

انتهای پیام/