شناسهٔ خبر: 75851983 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

راهداران در آماده باش برای پاکسازی و نمک پاشی محورهای استان چهارمحال و بختیاری

رئیس مرکز مدیریت راه های استان چهارمحال و بختیاری از آغاز بارش خفیف برف در محور چلگرد – چمن گلی خبر داد.

صاحب‌خبر - راهداران در آماده باش برای پاکسازی و نمک پاشی محورهای استان  چهارمحال و بختیاری
تین نیوز |

رئیس مرکز مدیریت راه های استان چهارمحال و بختیاری  تأکید کرد: رانندگان هنگام عبور از این مسیر تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری، لاله اشرفی گفت: بر اساس گزارش هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری، ساعت ۱۸ روز ۲۴ آبان، بارش خفیف برف در محور چلگرد-چمن گلی آغاز شد. این محور شامل گردنه های «چری» و «شاه منصوری» است و سطح جاده ها به دلیل بارش برف لغزنده گزارش شده است.

رئیس مرکز مدیریت راه های استان، با اشاره به وضعیت جوی محورهای استان گفت: رانندگان حتماً هنگام عبور از این مسیر، تجهیزات زمستانی مانند زنجیرچرخ و لباس گرم همراه داشته باشند و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

وی افزود: راهداران همراه با ماشین آلات سبک و سنگین در آماده باش هستند تا در صورت تشدید بارش ها عملیات پاکسازی و نمک پاشی انجام شود. همچنین شماره سامانه ۱۴۱ برای اطلاع از آخرین وضعیت راه ها در دسترس رانندگان قرار دارد.