شناسهٔ خبر: 75850371 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کسانی که درکی از منافع ملی ندارند به دنبال حاشیه سازی برای دولت هستند

برنا - گروه سیاسی؛ در آستانه سفر معاون اول رئیس جمهور به روسیه، عده ای که درکی از منافع ملی ندارند با خبرسازی به دنبال حاشیه سازی برای دولت هستند؛ به چه قیمتی؟حرمت رسانه و روزنامه نگاری را پاس دارید. برنا - گروه سیاسی؛ در آستانه سفر معاون اول رئیس جمهور به روسیه، عده ای که درکی از منافع ملی ندارند با خبرسازی به دنبال حاشیه سازی برای دولت هستند؛ به چه قیمتی؟حرمت رسانه و روزنامه نگاری را پاس دارید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئيس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: سفر دکتر عارف به مسکو برای شرکت در اجلاس شانگهای یکی از مهمترین سفرهای دیپلماتیک مقام ارشد دولت بعد از اسنپ بک محسوب می شود. 

حال در آستانه این سفر عده ای که درکی از منافع ملی ندارند با خبرسازی به دنبال حاشیه سازی برای دولت هستند به چه قیمتی؟حرمت رسانه و روزنامه نگاری را پاس دارید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: