شناسهٔ خبر: 75849776 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رویداد «شهدا در نگاه نسل نو»، نمونه‌ای از تحول در شیوه روایت‌گری

اصفهان – ایرنا – معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو»، نمونه‌ای از تحول در شیوه روایتگری ایثار و شهادت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سعید اوحدی روز یکشنبه در آیین اختتامیه رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» در سالن اجلاس سران اصفهان افزود: با استناد به این کار نو در بهره گیری از هوش مصنوعی برای روایتگری ایثار و شهادت، اصفهان را می‌توان پیشتاز خلاقیت و نوآوری در این عرصه در کشور دانست.

وی با اشاره به نامگذاری ۲۵ آبان به نام روز حماسه و ایثار مردم اصفهان در تقویم کشور گفت: برگزاری این رویداد با نگاه نسل نو که همانا دانش‌آموزان کشور هستند گامی موثر در عرصه گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس است.

رویداد «شهدا در نگاه نسل نو»، نمونه‌ای از تحول در شیوه روایت‌گری

رییس سازمان بنیاد شهید و امورایثارگران افزود: مشارکت گسترده خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و مردم ایثارگر اصفهان در برگزاری این رویداد، قابل تقدیر است و می‌تواند بر سرعت شتاب این مسیر بیفزاید.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در بازآفرینی تصاویر شهدا، کار خلاقانه‌ای است که مسیر ترویج فرهنگ و ایثار و شهادت را متحول می‌کند.

اوحدی، با اشاره به نمونه‌ای از این خلاقیت در به تصویر کشیدن مادر شهیدی در کنار فرزند شهیدش به کمک هوش مصنوعی گفت: این اقدام زیبا در بین عموم مردم جامعه به‌ویژه خانواده شهدا و ایثارگران بسیار تاثیرگذار است.

وی، همچنین به بزرگداشت شهدای مظلوم جنگ ۱۲ روزه اخیر در این رویداد ملی اشاره کرد و گفت: از مجموع این شهدا، ۱۰۹ شهید متعلق به استان اصفهان بودند که پیکر ۸۷ تن از آنان در این استان تشییع و خاکسپاری شد.

معاون رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه، برگزاری مراسم شهدا نیاز جامعه و مطالبه خانواده‌های معظم شهداست، گفت: شهدا نیازی به مراسم ندارند و این ما هستیم که برای هدایت، رشد و بصیرت به یاد شهدا نیاز داریم.

وی همچنین به جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن هموطنان بی‌گناه در کشور از جمله ۳۴ شهید دانش‌آموز و فرزندانی که در آغوش مادران خود شهید شدند اشاره کرد.

اوحدی یادآور شد: امروز دشمن ماهیت خود را از جنگ سخت به جنگ ترکیبی و شناختی تغییر داده است و در مقابله با موشک‌های ما که ساختمان‌های کلیدی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده، او روح و روان جوانان ما را نشانه گرفته است.

وی با اشاره به نقش موثر انسجام و وحدت امروز ملت ایران که در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر به اوج رسید گفت: این اتحاد، وظیفه ما را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سنگین‌تر کرده است.

دبیر علمی و رئیس کمیته داوران رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو» نیز هدف از برپایی این رخداد را رفع شکاف بین نسل نوجوان و جوان با مفاهیم دفاع مقدس و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.

رویداد «شهدا در نگاه نسل نو»، نمونه‌ای از تحول در شیوه روایت‌گری

مهدی منصوری افزود: این رویداد در سه سطح دانش‌آموزان، دانشجویان و متخصصان حوزه ایثار و شهادت برگزار و تعاملات خوبی با دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش برای اطلاع‌رسانی و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه انجام و برقرار شد.

وی اظهار داشت: فرایند داوری آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، با حضور ۸۹ داور برجسته از دانشگاه‌های اصفهان و سراسر کشور صورت گرفت.

دبیر علمی این رویداد ملی افزود: داوران در مجموع ۳۶ اثر نهایی را که با کیفیت تحسین برانگیزی تهیه شده بود انتخاب کردند.

به گزارش ایرنا، مردم استان اصفهان در دوران دفاع مقدس ۲۴ هزار شهید، ۵۰ هزار نفر جانباز، سه هزار و ۵۰۰ آزاده و یک هزار مفقودالاثر تقدیم انقلاب اسلامی کردند