شناسهٔ خبر: 75848073 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

رهبر مخالفان ونزوئلا خطاب به پلیس و ارتش این کشور: موضعی که اتخاذ می‌کنید، برای همیشه زندگی شما را رقم خواهد زد/ یک قهرمان باشید، نه جنایتکار؛ آن لحظه سرنوشت‌ساز، قریب‌الوقوع است

رهبر مخالفان ونزوئلا خطاب به ارتش و پلیس کشورش، گفت «وقتی زمانش رسید، قهرمان و نه یک جنایتکار باشید».

صاحب‌خبر -

ایرنا: رهبر مخالفان ونزوئلا خطاب به ارتش و پلیس کشورش، گفت «وقتی زمانش رسید، قهرمان و نه یک جنایتکار باشید».

رهبر مخالفان ونزوئلا با انتشار فایلی صوتی در شبکه‌های اجتماعی، خطاب به افسران ارتش و پلیس گفت: «موضعی که هر یک از شما اتخاذ می‌کنید، برای همیشه زندگی شما را رقم خواهد زد. تاریخ، قانون و مردم ونزوئلا داوران شما خواهند بود. شما به خوبی می‌دانید که چگونه و چه زمانی این قدم را بردارید، زیرا همه چیز در اطراف شما واضح و روشن خواهد بود. یک قهرمان باشید، نه یک جنایتکار. مایه افتخار خانواده خود باشید، نه مایه ننگ.»

ماچادو خطاب به نظامیان گفت: «بخشی از آینده روشن ونزوئلا باشید، نه ویرانه‌ای که استبداد آن را نابود کرده است. در این روزِ نزدیک به ما بپیوندید. ونزوئلا و برادران و خواهرانتان منتظر شما هستند.»

این برنده جایزه صلح نوبل مدعی شد: «امروز تصمیم بگیرید که در زمان مناسب در کنار ونزوئلا برای آزادی بایستید. آنچه قرار است اتفاق بیفتد، از قبل در حال وقوع است. آن لحظه سرنوشت‌ساز قریب‌الوقوع است.»