شناسهٔ خبر: 75847594 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

رئیس‌جمهور ونزوئلا: آمریکا اول خودش را نجات دهد، ما می‌دانیم که با میهن خود چه کنیم

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با تاکید بر اینکه «آمریکا قصد دارد هژمونی جهانی خود را تحمیل کند، در حالی که ده‌ها میلیون نفر از شهروندان خود را در فقر و اعتیاد رها کرده است»، خطاب به واشنگتن گفت: اول خودتان را نجات دهید.

صاحب‌خبر -

ایرنا: رئیس‌جمهوری ونزوئلا با تاکید بر اینکه «آمریکا قصد دارد هژمونی جهانی خود را تحمیل کند، در حالی که ده‌ها میلیون نفر از شهروندان خود را در فقر و اعتیاد رها کرده است»، خطاب به واشنگتن گفت: اول خودتان را نجات دهید.

«نیکلاس مادورو» در جریان یک سخنرانی عمومی اعلام کرد: ایالات متحده آرزوی حکومت بر جهان را دارد، اما هیچ کس به ۴۰ میلیون آمریکایی بی‌خانمان اهمیت نمی‌دهد. هیچ کس به میلیون‌ها آمریکایی که روزانه غذای کافی برای خوردن ندارند اهمیت نمی‌دهد. هیچ کس به میلیون‌ها آمریکایی که فرزندانشان به آموزش دسترسی ندارند اهمیت نمی‌دهد.

وی همچنین به وضعیت وخیم بیش از ۳۵ میلیون شهروند آمریکا که با مشکلات اعتیاد به مواد مخدر مواجه هستند، اشاره کرد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا از قصد آمریکا برای «نجات جهان» با سلاح‌هایش انتقاد کرد و در پیامی قاطع تصریح کرد: «اول خودتان را در ایالات متحده نجات دهید.»

وی با تاکید مجدد بر حاکمیت کشور ونزوئلا اظهار داشت که مردم این کشور آمریکای لاتین توانایی تعیین سرنوشت خود را دارند.

مادورو با استناد به یک اصل نمادین تاکید کرد: «همانطور که [آبراهام] لینکلن (رئیس‌جمهوری سابق آمریکا) گفت؛ حکومت از مردم، با مردم و برای مردم.» وی افزود: «ما می‌دانیم و خواهیم دانست که با میهن خود، ونزوئلا، چه کنیم.»

مادورو همچنین در مورد صحنه سیاسی داخلی ونزوئلا هشدار داد که «راست افراطیِ خائن» به دنبال واگذاری این کشور به «شیاطین» است.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در پایان بر اعتماد خود به سازماندهی مردمی و بسیج عمومی تاکید کرد و آن را بزرگترین تضمین کشور دانست.