شناسهٔ خبر: 75847457 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

برخورد قضائی با شرکت‌کنندگان «عشق ابدی» و «زن روز»/ صفحات اینستاگرامی‌ آن‌ها توقیف شد

اقتصادنیوز: مراجع قضائی صفحات تعدادی از شرکت‌کنندگان دو برنامه اینترنتی «عشق ابدی» و «زن روز» را توقیف کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، مراجع قضائی صفحات تعدادی از شرکت‌کنندگان دو برنامه اینترنتی «عشق ابدی» و «زن روز» را توقیف کرده و صاحبان این صفحات را نیز تحت پیگرد قانونی قرار دادند.

 این دو برنامه به‌دلیل ترویج سبک زندگی «ضدحیا و ضدخانواده» و ارائه محتوایی مغایر با هنجارهای فرهنگی و اجتماعی کشور، مشمول برخورد قانونی شده‌اند.

برنامه «عشق ابدی» در قالب یک مسابقه دوستیابی تولید شده و به گفته مقام‌های قضائی، دارای مضامینی مرتبط با روابط نامتعارف با جنس مخالف و هنجارشکنی در حوزه سبک زندگی بوده است.

همچنین برنامه «زن روز» مسابقه‌ای با محوریت انتخاب مدل برتر است که با تمرکز بر نمایش جذابیت‌های جسمی و جنسی، مصداق ترویج محتوای مغایر با ارزش‌های اخلاقی ارزیابی شده است.