شناسهٔ خبر: 75847293 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ آبان ۱۴۰۴) | سرما، بارش و آلودگی در راه استان

کارشناس اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: کاهش محسوس دما، بارش‌های پراکنده و تشدید آلودگی هوا در راه است.

صاحب‌خبر -

محمد غیوری‌خواه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و استان، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری و تصاویر ماهواره‌ای، به‌تناوب گذر ابر پیش‌بینی شده که به‌خصوص طی روزهای دوشنبه تا سه‌شنبه، ازجمله در دامنه‌های هزارمسجد، بارش پراکنده برف و در ارتفاعات، احتمال بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی این مدت، در مناطق شرقی و جنوبی استان، افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و در شهر‌های بزرگ و صنعتی ازجمله مشهد مقدس، کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود؛ در همین خصوص، هشدار کیفیت هوای سطح زرد در تاریخ ۱۸ آبان صادر شده که هم‌اکنون نیز معتبر است.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی در ادامه گفت: سه‌شنبه دمای روزانه به‌طور محسوس کاهش می‌یابد و دمای شبانه در مناطق سردسیر، به صفر درجه و حتی کمتر از آن خواهد رسید.

غیوری‌خواه درنهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۱۰ و ۲۴ درجه بوده است که امروز در گرم‌ترین ساعات به ۲۴ درجه و در سردترین ساعات به ۷ درجه خواهد رسید؛ همچنین طی شبانه‌روز گذشته، زاوه با یک درجه و سرخس با ۲۷ درجه به‌ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.