شناسهٔ خبر: 75847189 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کاظمی: کاهش اعتماد عمومی با کار میدانی و همدلی قابل جبران است

بیجار- فرماندار بیجار گفت: کاهش اعتماد عمومی با کار میدانی و همدلی قابل جبران است و دستگاه‌های اجرایی باید برای جلب رضایت مردم بکوشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم کاظمی صبح یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بیجار با تأکید بر ضرورت بازگشت اعتماد عمومی، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کار میدانی، همدلی و پاسخ‌گویی واقعی، رضایت مردم را جلب کرده و از ایجاد حاشیه به‌ویژه در فضای مجازی پرهیز کنند.

وی در ادامه با اشاره به مباحث مربوط به مدیریت مصرف انرژی عنوان کرد: طبق تأکید رئیس‌جمهور، دمای ادارات باید بر روی ۲۰ درجه آسایش تنظیم شود و در قالب یک اکیپ ویژه، بازدید از ادارات انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین باید میزان تغییرات در فیش‌های آب، برق و گاز به مردم اطلاع‌رسانی شود.

وی با تأکید بر ضرورت مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی در برنامه‌های شهرستان گفت: مدیران ادارات باید متناسب با موضوعات، در مراسم‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی حضور پررنگ داشته باشند.

فرماندار بیجار با اشاره به برگزاری جشنواره تئاتر استانی در بیجار افزود: این رویداد همواره با فاصله و عدم همکاری برخی ادارات مواجه بوده است، در حالی که بیجار خاستگاه تئاتر و هنرهای نمایشی استان است و نباید اجازه داد این هویت کم‌رنگ شود.

وی تأکید کرد: این جشنواره در قالب خیابانی و صحنه‌ای اجرا می‌شود و همه مهمان‌سراهای ادارات باید در اختیار این رویداد قرار گیرد؛ کوتاهی قابل قبول نیست.

کاظمی از مدیران خواست در فضای مجازی هوشیار باشند و افزود: هر اقدامی نتیجه تلاش یک تیم است و نباید به حاشیه‌ها توجه کرد.

وی اعلام کرد: خدمت به مردم باید سرلوحه کار قرار گیرد؛ اگر درست عمل کنیم مردم راضی خواهند بود، اما عملکرد نامناسب موجب نارضایتی شده و باید با همدلی و تلاش، این روند اصلاح شود.

وی تأکید کرد: اگر درگیر حاشیه‌های فضای مجازی شویم، فرصت خدمت از دست می‌رود.

کاظمی با تأکید بر رعایت حقوق ارباب‌رجوع اظهار داشت: نارضایتی‌هایی وجود دارد و باید در برخورد با مردم تجدیدنظر کرد.

وی با اشاره به فرآیند آغاز شده انتخابات گفت: انتخابات آبروی کشور است و ادارات باید همکاری جدی داشته باشند.

فرماندار بیجار هشدار داد: باید از هرگونه تنش و موردی که باعث نارضایتی مردم می‌شود پرهیز کرد؛ چرا که انتخابات سرنوشت کشور است.

کاظمی در پایان از برگزاری جشنواره فرش «ماسی در هم» تا پایان آذر ماه خبر داد و افزود: این اولین و مهم‌ترین جشنواره فرش در شهرستان است و همکاری ادارات برای اجرای شایسته آن ضروری است.