به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر چهاردهمین جشنوارهی فیلم و عکس اردیبهشت گفت: کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع فیلمنامه، طی روزهای برگزاری جشنواره از ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه با تدریس استاد آرمان خوانساریان، نویسنده و کارگردان سینما، برگزار می شود.
فرخنده جلالی افزود: این کارگاه تخصصی طی چهار روز صبح ها از ساعت ۰۹:۳۰ دقیقه تا ۱۳:۰۰ برگزار خواهد شد و شامل ۸ جلسه و ۱۲ ساعت آموزش فیلمنامه نویسی است.
وی افزود: همچنین در بخش عکس، با تدریس استاد منصور وحدانی، عکاس و مستند ساز هرمزگانی، ۲ جلسه و ۳ ساعت آموزش تخصصی با موضوع "مسیر خلاقانه ی ویرایش و پردازش عکس" به صورت تئوری و عملی برنامه ریزی شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و دبیر چهاردهمین جشنواره ی فیلم و عکس اردیبهشت بیان داشت: این کارگاه روز ۲۵ آبان ماه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۳:۰۰ در گالری گرمساری فرهنگسرای طوبی برگزار می شود. شرکت در جلسات کارگاههای آموزشی، رایگان و این امکان برای عموم علاقمندان فراهم است.
فرخنده جلالی با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات نقد و بررسی فیلم های بخش مسابقه ی جشنواره با حضور فیلمسازان افزود: این جلسات، روزهای ۲۵ و ۲۶ آبان ماه، پس از پایان سانس دوم نمایش فیلم ها در فرهنگسرای طوبی و با حضور استاد سید رضا هاشمی زاده، مدرس دانشگاه، برگزار می شود.
دبیر چهاردهمین جشنوارهی فیلم و عکس اردیبهشت تصریح کرد: دیگر برنامه ی در نظر گرفته شده برای چهاردهمین جشنواره ی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان، نمایش بعضی از فیلمهای رسیده به جشنواره در بخش جنبی، با نظر هیات انتخاب آثار بخش فیلم است.
گفتنی است: چهاردهمین جشنواره ی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان، از ۲۴ تا ۲۷ آبان ماه در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار می شود.