شناسهٔ خبر: 75844501 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تحولات اوکراین|

هشدار درباره فساد در دولت اوکراین/ ترامپ درباره حل بحران ابراز امیدواری کرد

همزمان با انتشار گزارش‌هایی از فساد مالی در اوکراین، برخی مقام‌های اروپایی در این باره هشدار دادند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

ویکتور اوربان، نخست‎وزیر مجارستان، پیش‌بینی کرد که درگیری در اوکراین در آینده‌ای قابل پیش‌بینی پایان خواهد یافت.

نخست‌وزیر مجارستان در جریان یک گفت‌و‌گو بیان کرد: فکر می‌کنم ما به صلح بسیار نزدیک هستیم؛ دستیابی به صلح مستلزم آن است که غرب موضع واحدی اتخاذ کند.

اوربان، تصریح کرد: در حال حاضر، هیچ اجماعی بین کشور‌های غربی در مورد مسئله اوکراین وجود ندارد، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال پیشبرد ابتکارات صلح است، اروپا از ادامه جنگ حمایت می‌کند تا بتواند موضع مذاکره قوی‌تری به دست آورد.

دونالد تاسک: فساد می‌تواند دلیل شکست اوکراین در درگیری باشد

دونالد تاسک، نخست‌وزیر لهستان به اوکراین هشدار داد که ادامه رسوایی‌های فساد می‌تواند به شکست این کشور در جنگ منجر شود.

وی بیان کرد: من از همه کسانی که در اوکراین در این مورد صدایی دارند، می‌خواهم مراقب فساد باشند، زیرا اگر به تحمل چنین چیز‌هایی ادامه دهند، جنگ را خواهند باخت.

آتش‌سوزی در یک شرکت روسی پس از حمله پهپادی

مقام‌های منطقه ریازان روسیه، در جنوب مسکو، اعلام کردند که شب گذشته پس از اصابت پهپاد به ساختمان یک شرکت در پایتخت این منطقه، آتش‌سوزی رخ داده است.

پاول کالکوف، فرماندار ریازان گفت که پس از رهگیری حمله پهپادی از طرف پدافند هوایی، ریزش آوار باعث آتش‌سوزی در ساختمان یک شرکت شد.

ابراز امیدواری ترامپ درباره حل سریع مناقشه اوکراین

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرد که مناقشه اوکراین به‌سرعت حل شود.

ترامپ، در مصاحبه به یک رسانه انگلیسی، بیان کرد: این اتفاق خواهد افتاد و امیدوارم به‌زودی رخ دهد.

انهدام ۵۷ فروند پهپاد اوکراینی

وزارت دفاع روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور ۵۷ پهپاد اوکراینی را در طول شب گذشته در محور‌های مختلف ساقط کرده است.

انتهای پیام/