حسین عباسنژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس در تشریح عملکرد هفت ماهه بندر نفتی خلیجفارس اظهارکرد: از مجموع هفت میلیون و 924 هزار و 545 تُن ترانزیت خارجی و صادرات کالای نفتی، چهار میلیون و 781 هزار و 190 تُن مربوط به صادرات بوده است.
وی با اشاره به تردد 593 فروند کشتی در بندر شهید رجایی ادامه داد: از مجموع عملکرد حوزه نفتی بندر خلیجفارس، 118 هزار و 682 تُن مربوط به ترانزیت خارجی بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در هفت ماهه نخست امسال، شش فروند شناور بزرگ به اسکله چهار بندر شهید رجایی پهلودهی شد و به میزان 225 هزار و 178 تُن قیر بارگیری کرده است.
عباسنژاد همچنین عملیات صادرات قیر به روش فلکسی تانک را در مجموع 269 هزارو 410 تُن و به تعداد 13 هزارو 288 فلکسی تانک اعلام کرد.
بندر نفتی خلیجفارس منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به دلیل موقعیت راهبردی، قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شمال جنوب و نزدیکی به صنایع و پالایشگاههای منطقه با 12 پست اسکله به عنوان بزرگترین بندر نفتی زیر مجموعه سازمان بنادر و دریانوردی به شمار میرود.
انتهای پیام/864